Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Primarul recompensează cuplurile cu 50 de ani de căsătorie, care nu au fost premiate

premiere-cupluri-casatorie-(12)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, invită în data de 10 mai toate cuplurile care nu au fost premiate cu ocazia împlinirii celor 50 de ani de căsătorie, la Oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei, pentru depunerea actelor în vederea premierii.

Totodată vor fi premiate și cuplurile care își serbează nunta de aur până în data de 10 mai. Sărbătoriții  vor fi premiați cu suma de 500 de lei din partea Primăriei municipiului Satu Mare.

Premierea va avea loc miercuri, 14 mai, ora 12 la Primăria municipiului Satu Mare.

 Sursa: Primăria municipiului Satu Mare

 

 

9 comentarii

 1. polgar Răspunde

  In lipsa unor realizari concrete acest primar apare in fata alegatorilor cu nimicuri in alte mandate sau alte primarii din judetele invecinate primarii aduc investitori ,fac centuri de acolire ,poduri reabiliteaza cladiri,construiesc centre sociale,fac scoli moderne,gradinite,iar la noi COIca Dorel Costel distruge tot ,halal primar..NU MAI VOTATI GARGARA.

 2. George17 Răspunde

  Mata-i comunista !! De cand este Coica la putere sau realizat foarte multe lucruri in orasul acesta, a reabilitat drumuri, in multe dintre comunele judetului sa introdus canalizare si apa .. sau reabilitat si cladiri .. etc .

  • cineva Răspunde

   esti handicapat!! ce are coica cu drumurile din judeti? dute si lingei curu. 🙂

 3. cirip Răspunde

  oare cuplul dorel si raducu de cine va fi premiat cand vor sarbatori tot felul de aniversari de cand ne ingretoseaza pe toti? si cum se mai iubitesc porumbeii manca-i-ar mama sa-i manance!

 4. polgar Răspunde

  Ce vrei sa spui ca astea doi sant popo?

 5. Rox Răspunde

  Foarte frumos gest din partea Primarului Dorel Coica ;i din partea celor de la Primarie…si cei invarsta merita atentie…va sustinem ideea si suntem alaturi de voi! FELICITARI!

 6. Albinuta Răspunde

  Felicitari primarului si echipei lui pentru progresele care le-au facut in Satu Mare!
  Tineti-o tot asa!!!!

 7. srg. Răspunde

  Polgar .. ar trebui sa ma iesi si u din casa ca sa vezi realizarile ..Actualul edil a facut cat nu au facut altii in 8 ani. FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.