Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

PSD Satu Mare de 1 Mai la Medieșu Aurit

psd mediesu aurit3Sărbătoarea de la Medieşu Aurit s-a dovedit a fi un succes, sute de medieşeni alegând să-şi petreacă Ziua Internaţională a Muncii în acest mod. Au fost amenajate terase de unde se puteau cumpăra mici, bere şi alte preparate culinare.

Printre participanţi, au fost prezenți zeci de tineri social democraţi sătmăreni si nu numai, alaturi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, respectiv preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor. Presedintele PSD Satu Mare a stat de vorbă cu oamenii şi s-a bucurat alături de ei la această frumoasă şi reuşită serbare câmpenească.

Este o frumoasă sărbătoare a comunei Medieşu Aurit, organizată de primarul Silviu Zetea şi viceprimarul Radu Iancu, pe care îi felicit pentru această iniţiativă. Ziua de 1 Mai este sărbătorită astfel într-un cadru mai festiv, iar noi ne simţim bine la Medieşu Aurit şi le doresc tuturor sătmărenilor să se simtă la fel în această mini-vacanţă de 1 Mai“, a declarat Mircea Govor.

În afară de mici şi bere, cei care au participat la serbarea câmpenească de la Medieşu Aurit au fost desfătaţi şi cu muzică de bună calitate oferita de artiști locali.

Sursa: PSD Satu Mare

9 comentarii

 1. Ali Răspunde

  Felicitarii membrilor TSD Satu Mare!!!!

 2. bengay Răspunde

  Bine ca au scapat mediesenii de incultul de Robas si au un primar de nota 10,ala a fost un primitiv.

 3. florica vezentan Răspunde

  da bengay , dar s-au ales cu un infractor si un hot ca IANCU cu gasca lui,, robas in timp de 8 ani a reusit sa puna mina pe 50 hectare teren si IANCU timp de 1,5 ani pe 300 hectare ,E FRUMOS NU?

 4. Imaculata Conceptiune Răspunde

  JOS CIUMA SI MAFIA ROSIE: JENICA ARDELEAN, COICA, GOVOR, VIMAN!

 5. PRO LIBERTATE! Răspunde

  PSD= CORUPTIE, HOTIE, JAF!!! DNA-ul e pe urmele voastre gunoaielor!

 6. olteanu Răspunde

  Da. Jos Coica acest nesimtit chel, mincinos, hot. De ce nu ii ia D.N.A.?

 7. roman Răspunde

  Nu il ia nimeni, se lauda ca da peste tot numai sa scape. Un excroc Coica cu pupincuristii lui, buzunarele ei conteaza .

 8. Satu mare Răspunde

  Mai da nu v-ați saturat de govor asta??deja mi-e Greața cand non’stop ii apare mutra aia de HOT incult in ziare!!ps nu te mai lega mai zgovoras de babasan ca vei plăti amarnic!!tremura pantalonii p tine!!doamne da sa scăpăm odată de un analfabet ca tine!!!

 9. Fuctionar public Răspunde

  Sa vina PMP sa ne mai taie din salrii, pensii etc !!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Campanie inedită. Sătul de politică amară, Mihai Huzău le oferă sătmărenilor… ciocolată cu lapte

Sătmăreanul Mihai Huzău, candidat al Forţei Civice la europarlamentare şi-a început o campanie ieşită din comun. Sloganul său fiind "Satul...

Închide