Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Tăriceanu vine joi la Satu Mare să îl susțină pe Ovidiu Silaghi

Tariceanu-9Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu vine la Satu Mare în data de 22 mai, pentru al susține pe candidatul la funcția de deputat în Parlamentul României, Ovidiu Silaghi.

Călin Popescu Tăriceanu se va întâlni cu reprezentanții județului Satu Mare, joi, între orele 11.00 – 12.00, urmând să susține declarații de presă la sala mică a Palatului Administrativ.  

PSD Satu Mare va organiza un concert de susținere a candidaturii lui Ovidiu Silaghi în Colegiul 2, în parcul UFO din Micro 17, unde de la ora 17:00 va fi prezent la întâlnirea cu sătmărenii președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

 

5 comentarii

  1. SATMAREAN Răspunde

    E firesc ca sluga lui Ponta sa-l sustina pe Silaghi. La fel, e normal ca satmarenii sa ii dea un vot de blam lui Silaghi, pentru traseism politic, pentru distrugerea PNL Satu Mare,partidul sau de familie, prin promovarea incompetentilor in functii de conducere, a neamurilor, amantelor….Nu se cuvine ca Silaghi sa fie votat de penelisti. Liberalii satmareni sa nu uite ca Silaghi i-a parasit si a ales sa-si asigure spatele de frica justitiei. De asemenea, nici pesedistii nu trebuie sa-l voteze pe Silaghi! Sisi apromis liberalilor din BPT sicelor cucare s-a intalnit,pe ascuns, la CEPROM, ca va reveni in PNL,dupa ce va obtine imunitatea parlamentara ori cand se vor tulbura apele in PSD. Satmarenii sa nu uite ca Silaghi s-a mai laudat in urma cu doi ani ca avea finantarea pentru cel de-al treilea pod, asa ca asta numai tine! Oameni buni, inainte de a vota ganditi-va, nu va lasati manipulati! Nu votanti pe unul ce fuge de Justitie, ca Dracul de tamaie! Votati ce va dicteaza constiinta! Nu va luati dupa Stef ce spune ca USL traieste! Nu uitati ca Adrian Stef e cumnatul lui Silaghi,iar el prin asemenea atitudine, opunandu-se conducerii centrale a PNL, trebuie exclus din PNL.Da, Adrian Stef trebuie exclus din partidul bratienilor!PNL Satu Mare trebuie sa se curete de personaje mizere,ce isi urmaresc doar interesul personal! Nu uitati: Tariceanu nu mai este liberal,preferand sa fie in barca lui Ponta.Dragi satmareni, haideti sa-i oferim lui Silaghi ceea ce merita! Nu-i oferiti acestui individ imunitate! Lasati justitia sa-si faca treaba si in cazul Silaghi. In final,va rog sa reflectati la urmatorul aspect: O fi Silaghi mandru ca e roman,cum apare pe afisul electoral, daca a obtinut cetatenie maghiara?!

  2. Bálint Răspunde

    Vai de capul meu nics in viata mea ne-am vazut atatia presedinti, minisztru in Satu Mare… cei acolo?? va fi ceva chef sau cirkusz??

  3. Bálint Răspunde

    Cine da un raspuns bun iti dau o portie ciolan cu mici!!

  4. fara partid, Răspunde

    Sunt la fel. 2 cameleoni !Oportunisti.
    Cine se aseamana ,se aduna !
    As spune mai multe, dar…..nu vreau sa influientez votul nimanui. Dupa alegeri ,voi scrie mai mult despre parerea mea …

  5. Tomi Răspunde

    Pt OVI poate veni si Papa de la Roma ca tot nu va scapă de pușcărie.
    O singura șansa mai are ( ….. frânghia in gât )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.