Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Week-end plin de accidente rutiere

accident noapteaMai multe accidente rutiere au avut loc vineri şi sâmbătă pe raza judeţului Satu Mare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

La data de 09.05.2014, orele 22.13, pe B-dul. Octavian Goga din municipiul Satu Mare, P. Emilian de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul Daewoo condus regulamentar de către O. Cosmin. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto O. Cosmin, de 37 ani și a pasagerei O. Olga, de 45 ani, ambii din Satu Mare.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

 ●

 La data de 10.05.2014, orele 07.30, pe DJ 109L, în localitatea Gherța Mică, R. Vasile de 70 ani din localitate, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe partea carosabilă, pe fondul neatenției, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism marca Renault care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a biciclistului R. Vasile. Conducătorul auto D. Ioan, în vârstă de 37 ani, din localitatea Tur, județul Satu Mare, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.

 ●

 La data de 10.05.2014, în jurul orelor 18.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că M. Nicolae de 28 ani din localitatea Portița,  județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe |DJ 196 M în localitatea Vezendiu, l-a accidentat grav pe minorul P. A. de 5 ani din localitate, care circula imprudent cu bicicleta și s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean II Satu Mare cu fractură de craniu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

 ●

În data de 10.05.2014, ora 21:35, pe str. Botizului din municipiul Satu Mare, B. Robert de 20 ani, din localitatea Turulung, județul Satu Mare, conducând autoturismul marca Mercedes, pe fondul neacordării priorității de trecere, l-a accidentat grav pe L. Martin de 55 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.