Ultima actualizare: azi, 13:55
Locale

500.000 de lei pentru izolarea unor blocuri din Satu Mare

Dorel Coica (10)Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a anunțat astăzi într-o conferință de presă că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a alocat municipiului suma de 500 de mii lei pentru izolarea termică a unor blocuri.

Potrivit edilului cu acești bani se vor izola termic blocurile 2, 3, 4, din Piața 14 Mai și Horea nr.8. Coica a precizat că fondurile au fost alocate de către ministrul Liviu Dragnea urmând să ajungă la bugetul local.

De asemenea, primarul a mai anunțat că astăzi se va turna covorul asfaltic pe Bulevardul Independenței și strada Ion Vidu iar pe strada Ganea din Carpați 2 se vor ridica toate capacele la cotă. Dorința acestuia este să finalizeze toate lucrările în Micro 16 și să înceapă lucrările în Micro 17.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    500.000 lei sunt suficienti pentru reabilitarea termica a 4 blocuri? Iar consiliul local a cheltuit cu zilele orasului 250.000 lei, adica contravaloarea a 2 blocuri ?!? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ovidiu Silaghi a primit certificatul de deputat de la BEJ

Candidatului PSD, Ovidiu Silaghi, câștigător al alegerilor parlamentare parțiale, i s-a înmânat astăzi, în prezența oficialităților județene, certificatul doveditor al...

Închide