Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Alina Bărbos din Satu Mare a câştigat o Dacia Logan + 30.000 lei!

loganAlina Bărbos din Satu Mare este fericita câştigatoare a unei Dacii Logan + 30.000 lei. Surprinsă plăcut de telefonul de duminică ea este foarte încântată că a trăit o adevărată poveste alături de SuperBingo Metropolis.

Joc de mult timp şi chiar mă gândeam să renunţ, dar acum sunt extrem de convinsă că se câştigă pe bune. E prima oară când câştig ceva iar cei care erau alături de mine, o vecină şi nişte verişori, au fost şi ei la fel de încântaţi”, ne povesteşte Alina.

Soţul ei este şofer de camion şi călătoreşte foarte mult aşa că, prima oară, l-a sunat pe acesta să-i povestească ce i s-a întâmplat. Însă nu a crezut-o, iar până nu i-a confirmat şi altcineva el nu a crezut.

Alina ne-a spus: “Soţul nu m-a crezut, dar în momentul în care a fost convins bucuria lui a fost foarte mare. Suntem fericiţi că am câştigat la SuperBingo Metropolis şi acum ştim că este bine ca niciodată să nu-ţi pierzi speranţa!

Cu banii câştigaţi vor ieşi la liman cu datoriile pe care le au.

Sursa: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bulgar reţinut pentru trafic de persoane. A cerut 2500 de euro de la sirieni pentru a-i trece în Ungaria

Un cetăţean bulgar care încerca să faciliteze trecerea ilegală a frontierei pentru patru migranţi sirieni a fost prins de poliţiştii...

Închide