Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Balogh Bettina din Botiz este Miss Județul Satu Mare

Miss Judet Satu Mare (129)O tânără din Botiz, elevă a Colegiului Naţional Ioan Slavici, a fost desemnată astăzi Miss Judeţul Satu Mare. Pentru titlul de Cea mai frumoasă fată din județul Satu Mare au concurat 12 frumuseți locale, din diverse zone ale județului Satu Mare. Concursul de Miss Județul Satu Mare desfășurat pe scena din Piața 25 Octombrie, a fost prezentat de Victor Constantinovici, spectacolul fiind presărat cu diverse momente artistice de muzică și dans.

Cele 12 concurente au trecut prin mai multe probe de prezentare ținute, ele fiind jurizate de Suciu Noemi, Pop Monica, Cordea Cristian, Manda Odette, Balazs Toader, președintele juriului.

Fetele înscrise în concursul de frumusețe au fost:

  1. Popovici Ioana Alexandra, din Tarna Mare, elevă la Colegiul Ioan Slavici
  2. Torz Loredana, din Negrești Oaș, elevă la Liceul din Negrești Oaș
  3. Boje Anamaria Claudia, din Racșa, elevă la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron
  4. Kiss Bianca Carolina, din Satu Mare, elevă la Liceul cu Program Sportiv
  5. Mitrașca Laura, din Căuaș, elevă la Liceul Romano-Catolic din Carei
  6. Palfi Anette, din Carei, elevă la Școala nr. 1 din Carei
  7. Criste Mihaela Gabriela, din Carei, elevă la Liceul Teoretic Carei
  8. Țiplea Florica Ioana, Racșa, Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron
  9. Balogh Bettina, din Botiz, elevă la Colegiul Național Ioan Slavici
  10. Bodnar Brigitta, din Vetiș, elevă la Școala din Vetiș
  11. Dârle Melissa, din Apa, elevă la Școala Vasile Lucaciu din Apa
  12. Apan Larisa, din Căuaș, elevă la Școala Iuliu Maniu din Carei

După primul moment de prezentare în fața publicului, fetele au avut de trecut prin proba costumelor populare, specifice zonelor din care provin. Concurentele din Țara Oașului au prezentat autentice costume oșenești, dar și celelalte concurente au avut costume populare ce au reprezentat comuna natală.

Ultima probă a fetelor a fost cea de prezentare a unei ținute de seară. Până la deliberarea juriului și acordarea titlului de Miss Județul Satu Mare, pe scenă a urcat micul magician Șerban Stoica și cunoscuta artistă LORA.

După concertul Lorei, concurentele pentru titlul de miss județ au urcat pe scenă alături de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ştef, iar Victor Constantinovici a anunțat rezultatele concursului. S-au oferit trei premii speciale oferite de Școala de Arte Satu Mare și Gaby`s Models. Concurentele Torz Loredana și Boje Anamaria au primit câte un premiu special din partea Școlii de Arte iar concurenta Bodnar Brigitta a primit o ședință foto din partea Agenției Gaby`s Models.

Locul III la Miss Județul Satu Mare a fost câștigat de concurenta cu nr. 3, Mitrașca Laura, pe locul II s-a clasat concurenta cu nr. 8, Țiplea Florica, iar titlul de Cea mai frumoasă fată din județul Satu Mare a fost câștigat de concurenta cu nr. 9, Balogh Bettina din Botiz, care în anul 2013 a fost desemnată și Miss Botiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.