Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Zilele Județului Satu Mare: Concerte Lora, CRBL, Geszti Peter & Gringo Sztar și 3 Sud-Est (Galerie Foto)

3 sud est (15)În cea de-a doua seară a manifestărilor dedicate Zilelor Județului Satu Mare a continuat seria de concerte cu Lora, CRBL, Geszti Peter & Gringo Sztar și 3 Sud-Est.

Piața 25 Octombrie a devenit neîncăpătoare și sâmbătă, sătmărenii fiind pregătiți pentru noile concerte. Lora a încântat publicul sătmărean cu melodiile ei, iar CRBL s-a arătat entuziasmat să cânte sătmărenilor având în vedere că prima lui mașină a fost din Satu Mare.

Geszti Péter şi Gringo Sztár a continuat seria recitalurilor de sâmbătă seara. Geszti Péter este un binecunoscut artist atât în Ungaria, cât şi peste graniţele acestei ţări, a fost liderul trupei Jazz+Az, iniţiatorul Galopiadei Naţionale de la Budapesta. Artistul alături de trupa lui i-a atras atât pe spectatorii tineri, cât şi pe cei trecuţi de prima tinereţe. Invitatul surpriză a lui Geszti Péter a fost legendarul cântăreţ ungar, Zorán. Acesta a fost prezent doar virtual, contactat de Geszti prin telefon, a cântat o piesă cu cei de pe scena Zilelor Județului Satu Mare, dar şi alături de public.

Ultimul concert al serii a fost cel al trupei 3 Sud-Est, fanii formației având parte de melodiile celebre ale trupei. Înainte de ultima piesă a celor de la 3 Sud-Est, Adrian Ștef și Mircea Govor au urcat pe scenă pentru a ura La mulți ani județului Satu Mare, iar după bis-urile cerute de sătmăreni, cei doi conducători ai județului Satu Mare au dat startul artificiilor.

3 comentarii

 1. satmarean 2014 Răspunde

  Duetul govor-stef este lider pe piata etno-dance-manele! Pe cand acest duo devine amintire? Satmareni depinde de voi!

 2. matroz Răspunde

  @satmarean 2014:eu zic ca vor ajunge performanta cam in trei-patru mandate cand toti veti uita de UDMR ca actor principal.Asa ca rabda fiule,nu dispera,spera si te distreaza de zilele judetului.E dovedit ca distractia face suferinta etnica mai usoara.

  • nemo Răspunde

   mai invata-ne! asteptam nerabdatori fiecare postare de-a ta! lumineaza-ne! lasa-ne dracu’ in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.