Ultima actualizare: azi, 16:50
DRM
Locale

Cioban bătut crunt și lăsat pe marginea drumului

imagesIeri, 04 iunie 2014, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat din Odoreu, despre faptul că pe marginea drumului dintre localitățile Odoreu și Vânătorești se află un bărbat căzut la pământ prezentând diferite leziuni la nivelul capului, totodată solicitându-se si un echipaj de ambulanță. La fața locului s-au deplasat polițiştii Serviciului Investigaţii Criminale care au identificat victima in persoana lui D. Gheorghe de 40 ani, din localitatea Coșbuc, judeţul Bistrița Năsăud, cioban la o stână de oi pe raza localității Odoreu care a fost lovit de către doi bărbaţi de 32 şi 25 ani din judeţele Gorj şi Vaslui ambii ciobani la aceeași stână cu victima.    

Victima a fost transportată la spitalul județean unde în urma examinării medicale a rezultat că nu i s-a pus viața in primejdie. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. dia Răspunde

    E vorba cumva de balada Miorita?Ce a pazit oaia turnatoare, de ce nu l-a avertizat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Comisie a Prefecturii în control prin județ

O comisie formată din specialişti ai Instituţiei Prefectului Satu Mare s-a deplasat miercuri, 4 iunie 2014, în comunele Porumbeşti, Halmeu,...

Închide