Ultima actualizare: ieri, 19:30
DRM
Locale

Comisie a Prefecturii în control prin județ

poza tiream 4 iunie 2014O comisie formată din specialişti ai Instituţiei Prefectului Satu Mare s-a deplasat miercuri, 4 iunie 2014, în comunele Porumbeşti, Halmeu, Cehal, Săuca şi Tiream, unde a analizat probleme legate de atribuirea păşunilor, stadiul aplicării Legii 165/2013, legalitatea unor hotărâri de Consilii Locale, precum şi probleme edilitare, respectiv sociale, ridicate în cadrul audienţelor susţinute săptămânal la Instituţia Prefectului.

La întâlnirea din comuna Tiream a fost prezent un grup de cetăţeni (20 persoane) care a transmis două petiţii către Instituţia Prefectului.

De asemenea, reprezentanţii Instituţiei Prefectului au verificat sesizările sau reclamaţiile primite de la cetăţenii din comunele menţionate.

Comisia din cadrul Instituţiei Prefectului Satu Mare solicită măsuri urgente pentru recuperarea unor lucrări restante în unele unităţi administrativ-teritoriale în vederea finalizării procesului de inventariere a terenurilor, în baza Legii 165/2013, termenul final fiind 26 iunie 2014.

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
200 de persoane din Satu Mare, cuprinse într-un proiect de formare profesională

La sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a avut loc astăzi conferința de lansare a proiectului...

Închide