Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Concert aniversar de fanfară la Ardud

concert fanfaraPrimăria Oraşului Ardud împreună cu Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” organizează duminică, 22.06.2014, începând cu ora 18:00, la Cetatea Oraşului Ardud un Concert Aniversar de Fanfară, la care vor participa Fanfarele Reunite din: Ardud, Beltiug, Petreşti, Căpleni, Turulung şi Palatul Copiilor Satu Mare.

La spectacol şi-au confirmat prezenţa 80 de copii, care au făcut parte din fanfarele mai sus menţionate sub bagheta prof. instr. Mircea Căcu. Programul concertului de promenadă va cuprinde piese din repertoriul clasic şi modern. Evenimentul coincide cu aniversarea vârstei de 60 de ani a dirijorului Mircea Căcu, prin mâna căruia au evoluat în decursul timpului sute de tineri (aproximativ peste 500).

Primăria Ardud vă aşteaptă cu mare drag la o seară cu muzică de calitate, plină de emoţii şi voie bună. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Trupa Harag György: Ceremonie de premiere la sfârșit de stagiune

Trupa Harag György a decernat tradiționalele premii acordate artiștilor și personalului pentru performanțe deosebite din stagiunea curentă. Momentul festiv al...

Închide