Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Elevii liceului Kölcsey şi Organizaţia Caritas au împărţit pachete familiilor nevoiaşe

caritas (1)Elevii Colegiului Naţional Kölcsey Ferenc împreună cu Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare au împărţit mai multe pachete unor familii şi persoane nevoiaşe.

Acţiunea ce a avut loc marţi, 17 iunie, a fost organizată de clasa a XI-a F a Colegiului Naţional. Patru eleve a clasei amintite, Balogh Boglárka Csilla, Podolyák Tiffany, Szabó Éva Zsuzsa şi Juhász Imelda Dalma însoţite de directorul adjunct Bálint Zsuzsa, psihologul de şcoală Sopoian Renáta Réka şi angajaţii Caritas au vizitat trei familii, două persoane vârstnice şi un tânăr, cărora le-au oferit pachete cu haine, jucării şi alimente de bază. În strângerea acestor bunuri tinerii au fost ajutaţi de întreaga şcoală, fiecare aducând câte o haină sau o jucărie de care nu mai are nevoie.  

Pachetele au fost primite cu bucurie de către cei nevoiaşi, copiii fiind foarte încântaţi în special de jucăriile primite.

Sopoian Renáta Réka a afirmat că echipa voluntarilor doreşte ca această acţiune să fie organizată cât mai des. Cu această ocazie, stând de vorbă cu persoanele vizitate, au putut crea o listă a necesităţilor, iar data viitoare pachetele vor fi bazate şi mai mult pe nevoile fiecărei familii şi persoane beneficiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.