Ultima actualizare: azi, 18:02
Locale

Concursul ”Educație rutieră, educație pentru viață” și-a desemnat câștigătorii fazei județene

IMG_20140619_121249Faza județeană a concursului ”Educație rutieră, educație pentru viață” a avut loc în data de 19 iunie 2014, laŞcoalaGimnazială Mircea Eliade din Satu Mare.

Competiţia este adresată elevilor de liceu şi de gimnaziu şi vizează stimularea acestora pentru a-şi însuşi regulile de circulaţie, dar şi dezvoltarea unor abilităţi necesare bicicliştilor.

Anul acesta 5 echipaje mixte formate din elevi de liceu şi de gimnaziu au luat startul în concurs. Elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Negreşti Oaş, Şcoala Gimnazială Octavian Goga din Satu Mare, Şcoala Gimnazială Mircea Eliade, Şcoala Gimnazială Vasile Sălăgeanu din Beltiug şi din cadrul Liceului Teoretic Negreşti Oaş, ciclul gimnazial, alături de care s-au aflat elevi din liceele: Colegiul Naţional Doamna Stanca, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii Ion I.C. Brătianu şi ai Liceului Teoretic Negreşti Oaş s-au întrecut în cele 4 probe de concurs: poligon, parc şcoală, arbitraj şi proba teoretică.

Probele au fost câştigate la individual de către elevii: Bonţidean Daniel, de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade la proba parc şcoală; Curta Andrei, de asemenea de la Şcoala Gimnazială Mircea Eliade la proba de poligon, Câcău Iulian de la Colegiul Naţional Doamna Stanca, la proba teoretică şi Sulyok Adrian de la Liceul Tehnologic Ion I.C. Brătianu a fost câştigătorul probei de arbitraj.

În final, echipa mai experimentată a Şcolii Gimnaziale Mircea Eliade, a fost desemnată câştigătoare a locului 1, urmând să reprezinte judeţul nostru în concursul naţional ce va avea loc în perioada 14-17 iulie, la Constanţa.

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Renumiți medici, prezenți la Zilele Urologiei Sătmărene

Deschiderea oficială a Zilelor Urologiei Sătmărene a avut loc astăzi la Filarmonica Dinu Lipatti, oficialități sătmărene precum și medici de...

Închide