Ultima actualizare: azi, 10:19
Locale

Renumiți medici, prezenți la Zilele Urologiei Sătmărene

deschiderea oficiala a Zilelor Urologiei Satmarene (3)Deschiderea oficială a Zilelor Urologiei Sătmărene a avut loc astăzi la Filarmonica Dinu Lipatti, oficialități sătmărene precum și medici de specialitate din țară fiind prezenți la debutul evenimentului.

În cadrul primei zile din cea de-a patra ediție a Zilelor Urologiei Sătmărene s-au desfășurat două sesiuni de specialitate în care medicii din domeniul urologiei și-au prezentat lucrările științifice a unor cazuri mai deosebite cu care se confruntă în prezent în secțiile de urologie. Unul dintre invitați a fost profesorul de anatomie patologică, profesor universitar dr. Rumelia Koren, originară din Satu Mare.

Potrivit organizatorilor, această manifestare oferă specialiştilor din domeniu posibilitatea de a-şi împărtăşi unii altora din experienţa lor și de a menține o relație intercolegială în continuare.

La eveniment au fost prezenți peste 30 de medici urologi din Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Mureş şi Satu Mare, urmând ca și mâine să participe la treia sesiune științifică.

Organizatori ai acestui eveniment sunt Colegiul Medicilor filiala Satu Mare în colaborare cu Asociaţia Urologică Sătmăreană.

5 comentarii

 1. satmareanul Răspunde

  In sfrsit si o manifestare serioasa ca de politica ne- am saturat. Felicitari organizatorilor. Ne mai cunoaste si pe noi lumea, de bine ca in rest avem destule.Succes pe mai departe dr.RUSU.

 2. primi Răspunde

  Am stat langa infectul de COI”ca,pe parcursul deschiderii a vorbit intruna nu era deloc interesat.mirosea a halena in jurul lui.

  • Nicu Răspunde

   @primi:mare porc poți sa fii.aerul tau din expirate o fi mirosind a tulipan.bine face doctorul ca nu va răspunde.

 3. anton Răspunde

  Rusu este foarte slab,dr.FECICHE FACE TOT ,DACA NU AR FI EL S-AR CACA TOATA UROLOGIA DIN SATU MARE PE ea.RUSU ESTE UN MEDIC SLAB SI NERVOS CARE MAI MULT TRANSPIRA FARA EFECT…

 4. anton Răspunde

  Rusu este foarte slab,dr.FECICHE FACE TOT ,DACA NU AR FI EL S-AR CACA TOATA UROLOGIA DIN SATU MARE PE ea.RUSU ESTE UN MEDIC SLAB SI NERVOS CARE MAI MULT TRANSPIRA FARA EFECT.DIN PACATE ASTA ESTE SITUATIA ACTUALA SI ASA VA RAMANE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bătrână călcată pe trecere de pietoni, pe str. Careiului

Joi, 19 iunie a.c., ora 08.10, pe strada  Drumul Carei, din municipiului Satu Mare, un bărbat de 58 ani, din...

Închide