Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Cupa Sătmarului debutează sâmbătă. Mihai Petre face parte din juriu

Mircea Deac, Adrian Stef, Ovidiu Ignat, Masculic CsabaSâmbătă şi duminică la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv va avea loc cea de-a patra ediţie a concursului de dans sportiv „Cupa Sătmarului”, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 200 de perechi de dansatori din toată țara, arbitrați de renumitul dansator Mihai Petre.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, directorul Şcolii de Arte, Mircea Deac, consilierul local Masculic Csaba și profesorul Ovidiu Ignat au susţinut astăzi o conferinţă de presă pe această temă.

Mircea Deac a declarat că acest concurs este foarte renumit și că în curând îl vor face internațional.

De asemenea președintele Consiliului Județean Adrian Ștef a afirmat că această competiție de dans are menirea de a promova județul Satul Mare și copii sătmăreni.

Această competiție de dans are menirea să promoveze județul Satu Mare, copiii sătmăreni și talentele noastre. Toate aceste evenimente care sunt finanțate, sunt sprijinite din banul public, întorc către sătmăreni foarte multe beneficii. În primul rând cum vă spuneam copiii noștri și talentele noastre sunt promovate. Îmi doresc cât mai mulți copii sătmăreni să câștige, iar peste câțiva ani să fie cunoscuți și recunoscuți în țară și de ce nu, și peste hotare”, a declarat Adrian Ștef.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean și este primul concurs de rating din România organizat la Satu Mare. Invitați la acest concurs sunt nouă arbitrii valoroși, printre care și un invitat de la București, Mihai Petre.

În prezent s-au înscris 200 de perechi de dansatori dintre care 43 de perechi sunt din Satu Mare, urmând și alții să se înscrie la această competiție.

Sâmbătă, 7 iunie va avea loc primul calup cu cei mai mici intrați în competiție de la ora 9:00 până la 11:00, al doilea calup de la 12:00 până la 15:00, urmând ca la ora 18:00 să fie parada dansatorilor și al treilea calup până la ora 21:00.

Duminică, 8 iunie vor avea loc două calupuri de la ora 9:00 până la 12:00 și 15:00 până la ora 18:00. Premierea se va face la finalul fiecărui calup, acesta fiind pe categorii de vârstă.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar intrarea copiilor este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.