Ultima actualizare: azi, 21:45

Interviu

Romeo Nicoară: PNL va uni dreapta și la Satu Mare, dar fără impostori (Interviu)

romeo nicoara

Romeo Nicoară, președinte interimar PNL Satu Mare

PortalSM: E pregătit PNL aici la Satu Mare de marile decizii anunțate la București?

Romeo Nicoară: Da, PNL în toată România are un drum clar azi: este cel mai puternic partid al dreptei și va da președintele României. Am discutat personal de mai multe ori cu domnul Klaus Iohannis în aceste zile. Am fost de acord împreună că PNL va reuși în proiectul marelui partid de dreapta. Avem și înțelepciunea și deschiderea de a construi o forță unită și puternică.

PortalSM: De ce sunteți așa sigur?
Romeo Nicoară: În primul rând pentru că am văzut determinarea domnului Iohannis și pentru că PNL va fi un partid de 1500 de primari. Adică aproape jumătate câți sunt în România, mai mult decât adversarul nostru de azi PSD. Vom fi astfel capabili să oprim PSD din jocurile murdare pe care le face în țară. Vă imaginați că un partid cu 1500 de purtători de cuvânt, în toate colțurile țării, are o cu totul anvergură în a transmite mesajele sale românilor.

PortalSM: Chiar și la Satu Mare?
Romeo Nicoară: Da. Eu am vorbit în ultimele săptămâni cu zeci și zeci de oameni, oameni obișnuiți sau oameni de partid din toate localitățile județului, din municipiu, din orașe, din zona rurală. În primul rând cei care contează pentru mine oamenii simpli, baza partidului cum se spune, cei care cred sincer în valorile PNL, toți vor să mergem pe acest drum al dreptei. În al doilea rând sătmărenii ne cer să fim fermi și să ne batem pentru ca PNL și dreapta să aibă o voce puternică, unită, la Satu Mare. Vedeți, chestiunile astea care s-au întâmplat recent cu găști care au pus mâna pe partide ca să-și facă interesele personale sunt privite cu maxim dispreț. Ne uităm înainte și pot să vă spun, pentru că am asentimentul colegilor, partidul este deschis celor care cred în drumul PNL, în dreapta, dar nu către impostori. Același mesaj pot să vă spun că vine simultan și de la București.

PortalSM: Vorbiți de cei din PNL, dar este un mesaj și spre PDL?
Romeo Nicoară: Repet, românii așteaptă de la noi să fim acea forță care schimbă România, real, autentic, cu fața la occident. Cred că vom putea da foarte curând și la Satu Mare, împreună cu celelalte partide de dreapta, un semnal de unitate și să ne impunem punctul de vedere. PNL va uni dreapta și aici. Unii vor trebui să aleagă, ori merg cu PSD și minciunile zilnice ale acestora, ori aleg să contribuie la marea construcție de dreapta. Drum de mijloc nu mai există.

 

45 comentarii

 1. Orha Mihai Răspunde

  Singura solutie e luarea unei poziti ferme, demarcarea de cei implicati in scandal si debarcarea lor , nu se poate construi nimic fara un haos primordial si in acelas timp tot ce a fost trebuie 'distrus' pentru a crea ceva nou mult mai stabil si fara elementele asupra carora mereu va exista suspiciune, PNL-ul a fost mereu un partid al demnitati si al onoarei e cazul sa demostram acest lucru prin atitudine , atitudine care nu e direct proportionala cu interesele de moment ci cu un set de reguli care s-a mostenit si care sta la baza PNL-ului !!!

 2. liberal Răspunde

  la care romani va referiti ? la cei care stiu sa se gudure pe langa sefi?
  unde este adevarata balanta in pnl satumare? de cate ori ati luat contact cu judetul de cand ati plecat lasand la o parte “afacerile” cu anumite cercuri apropiate lui tariceanu???
  nu va bazati ca am imbatranit si am uitat de liberalii de inceput de mileniu 3 si de ghidusiile lor.
  de fapt performantele vorbesc asa ca asteptam sa vedem cu ce va laudati!

 3. ZOZO Răspunde

  Mie frica de faptul ca la marea unificare veti primi la pachet si o parte mare de “politicieni” care efectiv nu au ce cauta in politica.E riscant. Nu sunt convins ca veti putea lepada de profitori. Daca nu reusiti sa schimbati prin fapte perceptia populatiei despre politicieni, va puteti unifica si cu PSD ul (spre bucuria lui Tariceanu)tot ati facut degeaba. Mai faceti ceva si pentru populatie. Deocamdata politica romaneasca se rezuma doar la mici bisericute si conflicte intre partide.In guvern se iau decizii prea “globale” fara ca vreun cetatean sa simta ceva spre bine in folosul lui. De aceea este slaba prezenta la vot.60% din populatie nici nu este interesat sa voteze. Vezi in SUA, politicienii de acolo sunt pentru a asigura standardul de viata al poporului american, cea pe care au creat in mai bine de 200 de ani.

  • Tica Răspunde

   Pai da, poporul american de aia se implica peste tot ca sa asigure acel standard . Toate conflictele globale se rezuma la mentinerea bunastarii poporului american. Dar ai nostri parca nu isi da interesul.Marea Unire a fost degeaba daca in urma ei doar olteni si hotii profita de ea.Iar cu PSD ul problema este ca sunt la putere inca dupa al II -lea razboi mondial:) S-au schimbat figurantii (mai sunt care traiesc inca)dar scopul este acelasi.

 4. curios Răspunde

  ce ati facut pentru satmareni de cand ati plecat pe la bucuresti?
  ceva concret? parca erati in garda pretoriana a lui radu bud si apoi tariceanu…..
  faptele vorbesc si nu sforariile trase ….

 5. satmarean Răspunde

  Demagogie ieftina… Chiar va roaga oamenii sa va fuzionati cu partidele lui basescu? Alea care au taiat pensii salarii, au indatorat romania la fmi pentru o suta de ani?

 6. Nicu Răspunde

  ce face acest domn pe la satumare?
  a bagat in biroul judetean pe una care nu era nici membra de partid?…halo!!! bucurestiu!!! mai are conducere la nivel central pnl ca asta e pus pe bombardamente la satmar sa serveasca pe tava la tariceanu un mix de papitoi!

  • Liberal Răspunde

   Partidul a fost servit pe tava de Silaghi si Stef in momentul in care l-au inscris pe Tariceanu la Satu Mare. Omul asta va avea o sarcina grea ca sa puna partidul pe linia liberala de dreapta. Bafta domnule Romeo Nicoara. Sa nu lasati garda jos. Silaghi si Stef sunt niste perversi ordinari

 7. Coco Răspunde

  jos impostorii stef, silaghi & co.

 8. ion Răspunde

  MINTI , nicoara ca ai vorbit cu zeci si zeci de oameni cind in judet aveti 6,32%la alegeri , dar dupa ce ati facut de a doua zi cu ppe, sex cu pdl cel care a taiat ,salarii,pensii,alocatii si imprumutat romania , nu o sa mai aveti nici 2% ACEI primari ii aveti mostenire de la USL , o vreme ,Va-ti batut joc de satmareni , nu veti fii ertati. Mai vorbim dupa CONGRES ca de aia trage blaga de voisa va imbirligati.

  • ioan Răspunde

   normal ca a luat pnl-ul 6%,atata timp cat tradatorii silaghi si stef au facut campanie psd-ului.domnule nicoara,primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa ai sustinerea oamenilor,este sa cureti partidul de lichele ca si stef,silaghi si alti pupincuristi ai psd-ului.altfel,tot ceea ce spui e de3magogie.vrem sa vedem daca ai venit sa faci intradevar ceva pt pnl,sau ai fost trimis aici ca si marionate lui trei facultati.

 9. detergent Răspunde

  Fara impostori zici? Si atunci Romeo, tu ce mai cauti la Satu Mare? Exista un impostor mai mare ca tine, mai pui de-al lui Dan Diaconescu?

 10. liberal Răspunde

  Foc de paie. Face Silaghi treaba in continuare. Dormiti linistiti.

 11. sorin sm Răspunde

  Fara impostorii sisi , stef,papici si cei care danseaza pe muzica lor? Atunci FELICITARI! Suntem alaturi de tine d-le NICOARA!

 12. Enrique Esteban Răspunde

  SEMNAŢI PETIŢIA PT LEGALIZAREA PARTENERIATELUI CIVIL ÎN ROMÂNIA
  (La fel ca în Franţa, Anglia, Ţara Galilor, Scoţia, Spania, Portugalia, Olanda, Germania, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Elveţia, Malta, Lichtenstein, Islanda, Ungaria, Croaţia, Austria, Andorra, Cehia, Equator, Venezuela, Canada, Statele-Unite, Mexic, Columbia, Brazilia, Argentina, Uruguay, Israel, Africa de Sud, Australia si Noua Zelanda)
  http://www.petitieonline.com/vrem_parteneriat_civil_in_romania

 13. necurios Răspunde

  ar trebui sa scapam repede de stef papici si nevinovatul de babut

 14. demon Răspunde

  “REPORTER: pe cine ai pus stampila de vot ?
  Satean : aaa..a.., cine’ era pa galiata si pa punga !!”

 15. Don Iuăn de Dealu Bodiului Răspunde

  Demagogie pura !!!Care partid mai e in stare sa faca ceva in Romania inafara de PSD ???PDL care taie salarii,pensii si inchide spitale ??PNL care ofera pe tava pdl-ului tot arsenalul lor(pdl-ul fara aceasta gura de oxigen,in cel mult doi ani, ajungea un fel de pnt-cd) ??PMP-ul(ha,ha, ce “grozavie” de partid )lui Udrea care n-o sa treaca niciodata de 6 % ??

 16. Liberal Răspunde

  Domnule Nicoara, Biroul Politic Municipal al PNL Satu Mare trebuie dizolvat de urgenta! Oamenii lui Silaghi si Stef, ce au tradat liberalismul,indemnand liberalii sa voteze PSD-ul, trebuie exclusi din partid! Nu ezitati in a lua masuri radicale! PNL Satu Mare a fost compromis de Silaghi si Stef, cei care l-au transformat intr-un partid de familie! In PNL Satu Mare nu mai trebuie sa ramana STEF, PAPICI, SULEA, BABUT, RISCAU si pupincuristii de la municipiu! In PNL Satu Mare trebuie instaurata ordinea, iar acest lucru cat mai curand! Reconstruirea partidului trebuie sa vina de jos. Cooptati in structurile de conducere oameni integri, liberali adevarati, nu lichele!Daca nu veti lua aceste masuri elementare, PNL Satu Mare va avea soarta PNTCD-ului!

 17. SATMAREAN Răspunde

  Vrem o delimitare clara a liberalilor satmareni de PSD! Silaghi nu are ce sa mai caute la intalnirile organizatiilor liberale!

 18. EVA Răspunde

  Faceti curatenie in PNL Satu Mare! Dati-i afara pe Stef, Papici, Sulea! Cereti-le demisia, daca nu, excludeti-i!

 19. LIBERal Răspunde

  Conducerea de la municipiu trebuie demisa!

 20. Sandel Răspunde

  Afara cu tradatorii din PNL!

 21. LIBERAL Răspunde

  Apropo’: daca crin nu e tradatorul liberalilor,atunci cine e ???Papici,Stef,Silaghi ???Ha,ha,ha,ha,ha !!!Deci,in opinia voastra,acestia ar trebui sa curete de azi ghetele doamnei Blidar si ale lui Muresan ???Voi ati vazut cate procente mai au pdl-istii in Satu Mare ??Daca nu ar fi fost USL(PSD) care sa-i ridice din praf nici PNL Satu Mare nu era mai cu motz !!

  • Ana Răspunde

   Pesedistii au distrus PNL Satu Mare, prin pionii Silaghi si Stef, interesati de functii politice si administrative si in viitor!

 22. bibicu Răspunde

  romeo nu cara cumva geanta lui liviu dragos ca sa ajunga sef la tineret?
  nu el a plecat repede la ppdd diaconescu ca sa ajunga parlamentar? ce stie el despre munca liberalilor satmareni? ce fonduri a adus pentru judet? cu ce se lauda ca realizari pe unde a imblat?
  cu ce realizari se lauda noul birou numit de romika?
  e adevarat ca sunt doi din birou care nici nu sunt membrii pnl?

  • Traian Răspunde

   Bibicule, stai cuminte si inghiteti vorbele! Debitezi numai prostii.

  • Traian Răspunde

   Decat cu liberali-pesedisti, cum sunt oamenii lui Stef, mai bine partidul bratienilor sa se dispenseze de acestia! Romeo, exclude-i pe cei ce au nenorocit partidul!

 23. Leo Răspunde

  Ce-i care au distrus PNL Satu Mare, sustinand PSD,tradand liberalismul, trebuie EXCLUSI din PNL! Pe lista scurta ar trebui sa fie STEF, Papici, Sulea, dar si pupincuristii lui Stef si Silaghi!!!! Biroul municipal ar trebui dizolvat,iar liberalii adevarati sa iasa din umbra!!!

 24. Liberal Răspunde

  Afara cu STEF din PNL!

 25. leo Răspunde

  Nicoara a plecat din Satu Mare chiar din cauza lui Silaghi, se stie !!!! PNL mai are o mica sansa de a-si recistiga demnitatea daca-i da afara pt totdeauna pe STEF, PAPICI si toti lingaii din jurul lor.

 26. liberal Răspunde

  romica a fost trimis sa distruga liberalii din judet adica sa semene greata de metodele unora si sa se arunce toti in gasca lui tariceanu care se vrea salvatorul pe cal alb!
  se stie ce simbolistica are calul alb si se stie ca tariceanu a dat moca la ungaria mostenirea gojdu!!!! iar acum sta la ordinele lui ponta dupa ce a primit scaunul de mare senator

 27. Darius Răspunde

  Stef a distrus PNL Satu Mare! Pentru binele partidului acesta trebuie exclus din PNL!

 28. EVA Răspunde

  Cei ce au tradat liberalismul,tradand PNL-ul,facand campanie pentru PSD, trebuie sanctionati drastic! Stef, Sulea si Papici,trebuie dati afara din partid!

 29. LIBERal Răspunde

  In conducerea PNL Satu Mare nu mai trebuie sa se gaseasca strungarul de la UNIO, Ratiu, pentru care Stef a creat un post de sef de birou la Aeroport, chiar daca acest individ, traseist politic,nu are studii adecvate. Aceasta e o dovada vie ca Stef a apreciat doar oamenii ce-l periau. De asemenea, Gigi soferul, strategul lui Stef, un individ marunt, certat cu limba romana,nu merita sa mai detina vreo functie de conducere in PNL. PNL Satu Mare trebuie reconstruit din temelii,iar oportunistii, ca si cei mentionati, vor fi o stavila in succesul acestui proces. Sulea Claudiu,fost muncitor la Romtelecom, uns ca director de vanzari la Aeroport,iar apoi director de cabinet al lui Stef, in calitate de secretar al organizatiei municipale,trebuie sa fie exclus din PNL pentru tradarea intereselor partidului.Domnule Nicoara,indiferent ce comenteaza prietenii luiStef , aveti obligatia morala sa faceti ordine in PNL,iar acest lucru se poate realiza intr-un singur fel ,prin dizolvarea conducerii locale si excluderea din partid a presedintelui Stef si a secretarilor de la municipiu si judet!

 30. PDL-ist Răspunde

  Cu stef in viitorul birou al PNL,lucrurile NU ar merge conform graficului de unificare al PNL-PDL! Asa ca d-le Nicoara,arata-i usa acestui impostor si tradator,dar si papicioaicei viceprimar,alt exemplu de liberal ratat!In rest toate cele bune si Doamne ajute viitoarea alianta de partide(PNL-PDL)!

  • liberalul Răspunde

   adica nicoara e proPDL? bine de stiut…asa se explica atunci dorinmta clara de a distruge tot ce e liberal in judet…cu ce birou a facut directia e clara..toti ratatii si frustratii vor sa se uneasca cu pdl? doar pt ca vrea tariceanu sa ajunga si el presedinte la un partid? dupa ce a distrus mostenirea unei tari acum apeleaza iar la mru cu mana caruia a semnat cedarea mostenirii gojdu ungariei? tradatorii numai cu tradatori se pot aduna.punct!

 31. Liberal Răspunde

  Afara cu Stef din PNL! Stef, Sulea, Papici, cei ce au tradat PNL Satu Mare, cerandu-le satmarenilor sa voteze cu Silaghi si cu PSD, trebuie exclusi din PNL!!!

 32. liberalpursange Răspunde

  romeo nicoara nu e plimbaret la ppdd??? cu el cum ramane??? a auyit cineva despre el sau despre vreo actiune a lui benefica satmarenilor???
  cat tupeu trebuie sa ai ca sa vii sa dirijezi liberali care au facut campanie pentru PNL???? unii totusi au facut campanie si sunt liberali cu verticalitate!
  carte sunt actiunile care il recomanda pe acest domn? conteaza pentru el PNL sau vendetele personale???

 33. john Răspunde

  PDL a condus romania din 2009 pana in 2012 si a facut din Romania o VARZA!!! sa le fie rusine….e un partid de escroci….taiau din salarii, din pensii, din indemnizatiile de crestere a copiilor si dadeau altora salarii imense – de ex. soferul lui nea Boc primea peste 200.000 lei pe an!!!!! …. oare ei au impresia ca oamenii au uitat aceste lucruri???ar fi bine sa va vedeti de lungu nasului nesimtitilor!!!!
  s-a vazut la alegeri scorul pe care l-au obtinut…..si asa a fost prea mare!!!

 34. Liberal Răspunde

  Stef sa fie exclus din PNL. El a distrus PNL Satu Mare. Sa se duca la prietenul Govor, ca oricum vrea sa colaboreze cu “aripa”-Stef!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.