Ultima actualizare: azi, 17:02
Locale

Dan Gheorghe, noul inspector șef la ISU ”Someș” Satu Mare

dan gheorgheÎn urma concursului organizat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului SATU MARE, colonel  DAN GHEORGHE a fost declarat admis pentru a ocupa funcţia respectivă.

Col. Dan Gheorghe este născut în anul 1964 în mun. Satu Mare, a absolvit în anul 1987 Şcoala de ofiţeri activi  de radiolocaţie LEONTIN SĂLĂJAN din Braşov, a lucrat 12 ani ca ofiţer specialist la Unitatea de radiolocaţie din Tăşnad.

Din anul 1999 este mutat la Inspectoratul de Protecţie Civilă Judeţean Satu Mare unde a ocupat funcţii operative şi tehnice.

De la fuzionarea pompierilor militari cu protecţia civilă, anul 2004, a ocupat funcţia de şef serviciu protecţie civilă până în anul 2009 când a fost numit în funcţia de prim adjunct în urma concursului organizat la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, funcţie ocupată până în prezent. Din luna Mai 2013 a condus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului SATU MARE în calitate de Împuternicit INSPECTOR ŞEF până în prezent.

Col. dr. Dan Gheorghe este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică şi Informatică obţinând în urma examenului de licenţă diploma de inginer în anul 1997.

A participat şi a absolvit cursuri  post academice şi post universitare atât în domeniul militar cât şi civil, deţinând diploma de master în domeniul juridic şi titlul de doctor în ştiinţe inginereşti şi management, titlu acordat de Universitatea Tehnică Cluj Napoca în anul 2012.

Este căsătorit şi are o fiică studentă.

4 comentarii

 1. Firefighter Răspunde

  Felicitari pentru rezultat!Aveti grija la pian pe scari.

 2. maxx Răspunde

  Titlul de docent si academician nu are?

 3. Comuna Tasnad Răspunde

  portalsm sunteti in eroare “colonel doctoru” sa nascut la TASNAD iar pregatirea in radiolocatie nu inteleg ce are in comun cu ISU daaaa in tara asta asa “merg treburile”

  • DE ANALIZAT Răspunde

   Ar fi interesant de analizat OMAI 665/2008 – activităţi de management resurse umane în M.A.I., anexa 2, art.4 (1)lit.a)…cine a fost presedintele comisiei de examen/concurs?…, concluziile le puteti trage voi, cei care cunoasteti despre ce este vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.