Ultima actualizare: azi, 22:04
Locale

PDL Satu Mare lansează proiectul „Bunicii navighează”

computer bunicaPDL Satu Mare lansează proiectul „ Bunicii navighează ”. Pastrati legatura cu cei dragi aflati la distanta in cel mai eficient mod!

Cu ajutorul calculatorului si internetului nu veti mai fi singuri. Distantele fata  de cei dragi devenite tot mai mari vor fi spulberate . Nu este complicat. Va ajutam noi.

“Un grup de membri din PDL Satu Mare si-au propus sa apropie persoanele de varsta a treia de cei dragi si de intreaga lume“.

PDL Satu Mare, vine in sprijinul persoanelor de varsta a treia, a pensionarilor, prin organizarea unui curs de initiere in tainele calculatorului, respectiv, in realizarea si folosirea si  unui cont de facebook. La sfarsitul acestui curs, odata cu obtinerea diplomei onorifice de “ nou utilizator de facebook ”. fiecare cursant „va naviga” si va detine un cont pe cea mai mare retea de socializare.

Proiectului debuteaza in municipiul  Satu Mare, iar  in functie de interesul manifestat si de numarul de inscrisi cursul se va tine  si in alte localitati din judet.

Durata cursului este de o luna. Au demarat inscrierile pentru prima grupa de 30 de cursanti. Primul venit, primul servit.

Informatii suplimentare gasiti la sediul PDL Satu Mare situat in Piata Libertatii nr.17, parter , sau la numarul de telefon 0361-401900.

 Sursa: PDL Satu Mare

 

2 comentarii

  1. vasile Răspunde

    Super strategie!Pe termen lung!! Voi le dati scoala (care n-o sa va coste nimic, doar gasiti pe cineva sa se indure de ei) iar PSD-isti le dau de mancare si de baut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.