Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ileana Blidar preia preşedinţia organizaţiei municipale a PDL Satu Mare

ileana blidarLa şedinţa reunită a Biroului Politic Judeţean şi a Municipiului PDL Satu Mare s-a luat decizia cu unanimitate de voturi şi o abţinere de a o numi pe Ileana Blidar preşedintă interimară a organizaţiei municipale a PDL Satu Mare, la propunerea preşedintelui Petre Mureşan.

„Mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi îmi doresc din suflet să reconstruim cea mai importantă organizaţie a PDL din Satu Mare. Vreau să fac echipă cu sătmăreni tineri, cu oameni bine pregătiţi care au soluţii, curaj şi viziune pentru oraşul nostru.

Vreau să fac echipă cu toţi oamenii de dreapta care au drag de muncă şi care nu aşteaptă pomană socialiştilor din taxele plătite tot de români. Vreau să avem un oraş cu infrastructură europeană şi cu locuri de muncă bine plătite. Vreau şcoli bune pentru copiii noştri şi spitale performante”, a declarat Ileana  Blidar, noua preşedintă a organizaţiei municipale a PDL Satu Mare.

13 comentarii

  1. clau b Răspunde

    un cuvant nu poate singura, tot discursul, toate expresiile sunt de la Andreea Paul, vai de capu tau, pa cine mai poti pacali in orasu asta?

  2. brd Răspunde

    felicitari Ileana1 e nevoie de o mana de fier in degringolada lasata de Ardelean Claudiu, iar cei 600 de oameni de la evenimentul de 8 martie de la Esedra vor fi alaturi de tine si de PDL, ca sa reconstruim cel mai important partid al dreptei din SM!

  3. SATMAREAN Răspunde

    Succes!Sper sa dati un semnal de apropiere de PNL Satu Mare! Dupa debarcarea lui Stef si dizolvarea conducerii de la municipiu, cred ca in PNL veti gasi un partener serios, hotarat sa lupte pentru unificarea dreptei!

  4. hahahah Răspunde

    No ce mai interimat Muresan executa orfinul lu Blaga si Ungureanu si il pune pe Babasan conform negocierilor. Asei lenuta ilenuta. Iti multume Andreee Vas mana de hier, ca ai tinuto in csmpanie masa casa si senzatii. Apoi o leaca de interimat nu de alta dar era scandalos asa repede cu dupa eventuala unificare.

  5. vlad Răspunde

    auauaua:))) mor de ras:))) nu vreti nici cum sa cresteti, nu mai impingeti oameni dinastia in fata:)) fara fuziune cu pnl muriti in ritmu asta ps: colegii doamnei blidar din pnl o vor inapoi? =))

  6. pdlist Răspunde

    ALO conducerea!!! De ce ne dezamagiti?

  7. prince Răspunde

    Ce cauta ratatul de Babasan in ecuatia asta,fraierul asta este terminat politic in Satu Mare a luat 1500 de voturi cat portarul de la PDL ,nimeni nu da.doi bani pe el mai sunt niste ciurucuri prin Odoreu care spera sa-l aduca la viata niste gunoaie.

  8. gogu Răspunde

    ,,fraieru” de Babasan a luat pe municipiul SM mai mult decat semianalfabeta asta de la PDL. Greu ii mai poti prosti pe cei din oras, iar la tara , da merge, ca so mobilizat presedintii de organizatii PDL, nu ca ii ea desteapta

  9. A.S. Răspunde

    FELICITARI ILEANA!!!!!!
    AI MULT DE LUCRU DAR SUNT CONVINS CA IMPREUNA CU PETRE MURESAN VEI REUSI SA FACI DIN PDL SATU MARE O ORGANIZATIE POLITICA REDUTABILA !!!!
    BAFTA!!!

  10. ion Răspunde

    tuta satului a fost recompensata pentru prestatia lamentabila din campanie. Facetio ce vreti voi, numa n-o mai lasati la tv sau in conferinte de presa unde saraca nu poate nici citi de pe foaie! Si lasatio mai moale cu condusul unei banci1, individa respunde de o unitate bancara a BCR-ului, acolo langa Unio si sefuieste 2 angajati. Halo PDL trezeste-te! Si mai incet cu moralitatea pa scari, ca va aud neamurile primului sot din Prilog

  11. tractorista Răspunde

    Elanul acesta ti se trage de la voturile ,,fara numar,, pe care le-ai obtinut,sau de la gandirea vaginala cu care ne-ai delectat un timpul campaniei?

  12. ion Răspunde

    MURESAN este in umbra , nu vrea sa fie nr1 ca pe urma trebuie demis de rezultate slabe. baga persoane in fata le maninca banii [ aia furati de sotul blidar] si dupa ii roteste . MURESAN are afaceri cu stef, dar o sa isi rupa si el gitu .

  13. anonim Răspunde

    Vai si amar de capul tau ileana,nici macar nu sti sa vorbesti corect si astia te-au pus la conducere.O adunatura de analfabeti,voi sunteti singurii care aveti nevoie de pnl,ei nu au nevoie de partidul asta de nimic.Fara suparare,dar mai de mult in pdl erau oameni cu cap la conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.