Ultima actualizare: azi, 23:24
Sport

Patru medalii pentru judoka de la CSM Satu Mare la Turneul internaţional din Croaţia

csm-judo1În perioada 27-29 iunie a avut loc un turneu internaţional de judo la Split (Croaţia), unde au participat sportivi din 14 ţări, competiţie în cadrul căreia judoka de la CSM au cucerit patru medalii.

Astfel, Marian Halas (categoria 81 kg) a obţinut medalia de aur, iar Cristian Sereş (categoria 66 kg), Lorand Samel (categoria 100 kg) şi Ovidiu Pop (categoria +100 kg) au cucerit medalia de bronz. Din lot au mai făcut parte Vasile Fuşle şi Florin Fuşle (categoria 81 kg) care după o evoluţie bună au pierdut la limită în primele tururi.

La concurs a mai participat şi un sportiv de la CS Unio, Florin Faur (U-18, categoria 90 kg) care a cucerit medalia de bronz.

Aşadar, cu acest turneu, judoka de la CSM Satu Mare îşi încheie prima perioadă competiţională a anului cu un bilanţ foarte bun. Urmează o perioadă de pregătire pentru competiţiile din toamnă, prima fiind Campionatul Balcanic de la începutul lunii septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sport
Întâlnire cu reprezentanții cluburilor de baschet din Liga Națională. Noile decizii ale Federației Naționale au stârnit nemulțumiri

Noile decizii ale Biroului Federal din cadrul Federației Române de Baschet au stârnit un val de nemulțumire în rândul echipelor...

Închide