Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Primăria Satu Mare interzice vânzarea pepenilor din locuri neautorizate. Comercianții riscă amenzi

conferinta primarieÎn cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, primarul Dorel Coica a anunțat că s-au stabilit șase locuri în cartierele din municipiu Satu Mare unde vânzătorii ambulanți de pepeni vor putea să își vândă marfa, menționând totodată că acei comercianți care își vând marfa din portbagaje riscă să fie amendați dacă nu o comercializează în locuri autorizate.

Vreau să îi atenționez pe comercianții cu mașini de alt județ, că sunt din Dolj, Sălaj sau din alte zone, că nu au voie să vândă din mașini, din portbagaj sau din locuri neautorizate. Toată lumea care dorește să vândă în Satu Mare trebuie să meargă în piață, unde vor primi loc și tarabe”, a declarat Dorel Coica.

Locațiile aprobate pentru vânzarea de pepeni sunt situate pe străzile: Lucian Blaga colț cu Păuleștiului, Bulevardul Independenței colț cu Ion Vidu, strada Prahovei colț cu Ravensburg, Brândușa colț cu Sănătății, Bulevardul Lucian Blaga, lângă Unio și Piața 14 Mai. Pentru aceste spații, comercianții vor plăti 5 lei/mp/zi.

Totodată, edilul şef a mai menţionat faptul că de Zilele Judeţului Satu Mare angajaţii Primăriei şi ai Poliţiei Locale vor controla comercianţii ambulanţi, cei care nu posedă autorizaţie vor fi amendaţi iar marfa va fi confiscată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.