Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Primarul Dorel Coica acordă diplomă de excelență scrimerei Simona Pop

DSC_0073Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica,  a acordat astăzi o diplomă de excelență sătmărencei Simona Pop, pentru rezultatele deosebite obținute cu Echipa de spadă feminin a României la Campionatul European de scrimă de la Strasbourg.

Echipa de spadă feminin a României din care face parte și sătmăreanca Simona Pop a cucerit medalia de aur la finala Campionatul European de scrimă de la Strasbourg. După această victorie România este noua campioană a Europei la spadă feminin, proba echipe.

Emoționată, fosta scrimeră a CS Satu Mare a declarat că încearcă să ducă numele Sătmarului mai departe chiar dacă nu mai face parte din Clubul Sportiv Satu Mare și că în viitorul apropiat speră să se întoarcă acasă.

Sătmăreanca în prezent este legitimată la Steaua București și face parte din lotul României.

 

4 comentarii

  1. prince Răspunde

    Draga fetito nu iti atasa munca si imaginea cu un asemenea individ care toata viata lui a fost un mediocru si un om care a pacalit tot ce a putut.
    Acest individ cumpara voturi cu banii satmarenilor aruncand cate 300 de lei in scarba unui sportiv de performanta .
    Pacat de imaginea ta ca ti-o asociezi cu un asemenea personaj dizgratios si infect.

  2. x Răspunde

    COIca nu mai are mult si va fi aruncat din functia de primar. A pierdut procesul cu ANI! Asa ca voi astea care il pupati in fund pe acest infect, sa nu va sinucideti la aflarea acestui verdict! JOS COIca JOS GOVOR JOS PSD!!!! HOTI INFECTI si PENALI!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.