Ultima actualizare: azi, 13:10
Locale

Romeo Nicoară: Cine discută în nume propriu cu PSD se situează în afara partidului

romeo nicoara

Preşedintele interimar al PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, a transmis astăzi o declaraţie de presă în care atrage atenţia că toţi liberalii care negociază cu PSD o fac în nume şi interes personal şi se situaează în afara partidului.

Redăm în continuare declaraţia de presă:

PNL va uni dreapta în jurul său. Cine continuă să discute în nume propriu cu PSD se situează în afara partidului, pentru interese strict personale. Adevărații liberali au ușa deschisă să revină în PNL.

Partidul Național Liberal este angajat în toată țara într-un proces de unificare și consolidare a dreptei politice în jurul brandului PNL. România are nevoie pentru a se dezvolta de un partid puternic de dreapta. El este totodată necesar pentru a avea o contrapondere solidă și democratică la înclinațiile autoritare ale PSD. PSD trebuie împiedicat să monopolizeze în stil comunist toate instituțiile societății, economiei și presei românești.

PNL a stabilit și la Satu Mare să colaboreze apropiat cu toți cei care cred în proiectul dreptei românești. În acest sens a fost stabilit un prim calendar de discuții cu PDL dar și cu alți lideri din județ din alte partide sau independenți.

De asemenea, ușa PNL va fi larg deschisă liberalilor adevărați care în ultimii ani au fost înlăturați din partid de către conducerea deficitară și făcută în folosul exclusiv al câtorva persoane.

Precizez și că membri PNL Satu Mare care continuă să discute și să trateze în nume personal cu PSD, pentru interese personale și împotriva strategiei stabilite de PNL la nivel național, fără vreun mandat din partea Biroului Teritorial al PNL, se plasează complet în afara PNL. Reprezentanții PNL în administrația publică au mandat să lucreze în folosul oamenilor, nu să facă jocurile politice ale domnului Ponta și ale PSD. Cei care continuă colaborările cu PSD fără vreo împuternicire nu reprezintă PNL ci doar pe sine pentru interese personale și vorbesc strict în nume propriu. În următoarea perioadă, prin mandatul primit și de la Biroul Politic Național, conducerea PNL Satu Mare va lua în analiză fiecare din aceste cazuri, alături și de rezultatele din alegerile europene.

Doresc să anunţ şi că miercuri 18 iunie, ora 17, la Zalău, delegaţii desemnați de PNL Satu Mare la Congresul din 27-28 iunie 2014 vor participa la o întâlnire cu preşedintele interimar al partidului Klaus Iohannis şi cu alţi lideri naţionali PNL candidaţi la funcţii de conducere. Evenimentul reuneşte reprezentanţii PNL din zona de Nord-Vest şi face parte dintr-o serie de întâlniri de consultare şi pregătire a Congresului desfăşurate în toată ţara.

Romeo Nicoară
Președinte interimar PNL Satu Mare

7 comentarii

 1. Liberal Răspunde

  aceeasi marie cu alta palarie…

 2. liber Răspunde

  ce gogomanii mai scoate si asta pe gura..si e pe dinafara cu totu….apoi chiar in noul birou facut de tine romika ai pe omu lui govorika de la apaserv la carei…..doamne ce tantalau poti sa fii ca sa nu stii ce ai in curte…..

 3. Ion Răspunde

  Dv cereti deci sa se schimbe majoritatile in CJ si CL? Trimiteti PNL in opozitie la Satu Mare si vreti sa pierdeti influienta pe care o poate avea Stef la CJ ca presedinte facand din el o figura inutila? Daca nu mai discutati cu pesedistii la Satu Mare acestia pot forma majositati cu UDMR ca la guvern. Chiar vreti asta?

 4. satmarean 2014 Răspunde

  Stef= psd! Se stie! Papici = psd! Se stie ! Lucrul comun = banii publici! Se stie! stef-papici=DEMISIA!

 5. Ghinet Iulian Răspunde

  De cand e PNL-ist?
  Ia uitati-va cum isi face Romica Reclama :))

  http://ratingpolitic.ro/wp-content/uploads/2013/02/romeo_full.jpg

 6. satumare Răspunde

  se stie ca la satmar si carei psd=udmr,,bani publici sifonati impreuna!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Percheziții în Satu Mare, Bihor și Timiș. Evaziune de 2,5 milioane euro

În această dimineaţă poliţiştii bihoreni de la investigarea fraudelor efectuează şase percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală...

Închide