Ultima actualizare: azi, 22:49
DRM
Locale

Viitori oameni de afaceri. Preșcolarii învață de mici secretele businessului (FOTO)

Târgul micilor întreprinzători (3)Preșcolarii  grădinițelor sătmărene și-au intrat astăzi în rolul de întreprinzători, prezentându-și micile afaceri, la „Târgul micilor întreprinzători” în Grădina Romei.

Evenimentul s-a desfășurat într-un mediu plin de culoare și creativitate, în care preșcolarii grădinițelor sătmărene au dat dovadă că sunt buni întreprinzători și mai ales comercianți.

Potrivit directoarei grădiniței Dumbrava Minunată, Nicoleta Mihaly, copiii au trebuit să se pregătească foarte serios, respectiv să își facă un plan de afaceri foarte bine fundamentat și să creeze ei înșiși produsele pe care le-au expus astăzi spre vânzare.

Au participat 15 grădinițe din județul Satu Mare, fiecare prezentându-și propriul stand cu produsele create. Părinții și copiii, care au luat cu asalt standurile, au putut să își achiziționeze obiecte decorative, jucării, ghivece cu flori, bijuterii și să deguste produse de panificație, prăjiturele și brioșe, precum și băuturi răcoritoare. De asemenea, copiii au avut ocazia să îi întâlnească și să se pozeze cu vedetele Disney, Minnie și Mickey Mouse.

După munca pe care au depus-o, preșcolarii vor culege foloasele, astfel că din banii câștigați în urma târgului, fiecare grădiniță își va achiziționa, fie jucării noi sau copiii merge într-o excursie.

Eveniment a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, cu sprijinul asociației Societatea Educatoarelor Novatoare Sătmărene și care face parte din proiectul național de promovare a educației pentru schimbare „Curcubeul schimbării”, inițiat de Ministerul Educației Naționale.

Scopul acestei acțiuni a fost acela de a familiariza copiii preșcolari cu elemente de educație antreprenorială și financiară, într-un mod atractiv, aplicat și accesibil vârstei.

 

Un comentariu

  1. Adrian Csukat Răspunde

    Era foarte ok daca nu era asa de ingramadit!Saracii copii erau calcati de parintii curiosi de standuri!puteau sa lase mai mult loc ca doar e destul de mare parcul ala!!!!Dislike!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Tăriceanu a lansat Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului. Ovidiu Silaghi a fost prezent

Proaspătul deputat PSD de Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a fost prezent la evenimentul de lansare al Grupului de Inițiativă pentru...

Închide