Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Tăriceanu a lansat Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului. Ovidiu Silaghi a fost prezent

silaghi ovidiu2Proaspătul deputat PSD de Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a fost prezent la evenimentul de lansare al Grupului de Inițiativă pentru Salvarea Liberalismului. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu alături de alţi liberali, excluşi din partid sau care nu se mai regăsesc în noua doctrină liberală, au lansat astăzi la București, mișcarea anti-PDL în sala Blaga.

Printre cei care i s-au alăturat lui Tăriceanu în această iniţiativă se număra foştii miniştri Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Mihai Stănişoara, Daniel Barbu şi Andrei Gerea. La evenimentul de lansare a fost prezent și actualul deputat PSD de Satu Mare, Ovidiu Silaghi, fost ministru al transporturilor din guvernul Ponta, acesta avându-l alături și pe Valentin Macec, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului are statut de ONG, dar sunt deja 14 parlamentari liberali care vor să i se alăture lui Tăriceanu. Cei mai mulţi sunt nemulţumiţi de ruperea USL şi de apropiata fuziune PNL cu PDL.

Tăriceanu a afirmat că “Grupul de iniţiativă” constituit de el “este o iniţiativă politică care poate să ducă inclusiv la formarea unui partid“. “Sunt oameni care astăzi, aici prezenţi, mi-au cerut să luăm degrabă această hotărâre, să constituim un partid liberal autentic“, a spus fostul lider PNL.

El a susţinut că iniţiativa a reprezentat un mesaj pentru liderii PNL faţă de deciziile luate de partid, susţinând că actuala conducere a PNL este una ilegitimă. “Este un semnal pe care îl dăm celor care în acest moment sunt decidenţii din PNL, că partidul face o serie de alegeri strategice greşite, care, din considerentele noastre, înseamnă dispariţia PNL şi a identităţii liberale în România şi iată că sunt foarte mulţi oameni care cred că aceste valori nu trebuie să dispară, ele trebuie să dăinuie“, a afirmat Tăriceanu.

5 comentarii

 1. liberal Răspunde

  Din anumite surse se zvoneste ca si cumnatul sau Stef, alias Fifty-Fifty, va merge la aceasta grupare, incercand bineinteles sa rupa ceva din PNL Satu Mare, conform promisiunilor facute catre bunul sau prieten Govor Mircea. Nu ne ramane decat sa speram ca vor merge amandoi cu mana’n dos mirosind adieri parfumate de vara :)))

 2. Galiano Răspunde

  acest comunist imputit de Tariceanu face jocul lui Ponta…la ce foloseste toata aceasta mascarada,cu ce se aleg romanii..cu nimic…numai jocuri de culise in interes personal
  oare romanii chiar pot sa inghita toata aceasta mascarada murdara a-l lui acest impostor de Tarioceanu?????

 3. leo Răspunde

  Sa dispara pe veci Silaghi-Stef si gasca lor de nemernici

 4. liberal independent Răspunde

  romika nicorika nu mai da atatea telefoane de intimidare ca liga e perfect legala!!!
  ai frica de ceva anume? nu poti sa fii si tu barbat si sa dai piept cu liberalii ???
  de ce te ascunzi?
  pe cand un comunicat de presa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ovidiu Popa, noul Inspector Șef al jandarmilor sătmăreni

Zi onorifică la Jandarmeria Satu Mare, colonelul Gheorghe Avram a depus armele și s-a retras din linia întâi, predând comanda...

Închide