Ultima actualizare: azi, 11:04
Locale

124 apartamente vor fi reabilitate termic cu 2 milioane de lei

reabilitare blocuriPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a semnat joi, 17 iulie 2014, contractul de finanţare ,,Măsuri de eficienţă energetică la blocurile de locuinţe” prin care se vor reabilita termic un număr de 124 de apartamente (44 apartamente situate pe str. Careiului nr.16, bl.C13; 80 apartamente pe Drum Careiului bl.C12 – bl.C14).

Valoarea contractului este de 2.004.696,26 lei din care aproximativ 60% sunt fonduri Europene, 20% din bugetul local al municipiului şi 20% contribuţia proprietarului. Executantul lucrărilor este S.C Electrica Serv Construcţii Civile şi Edilitare SRL.

Marţi, 22 iulie, urmează să fie semnate încă trei contracte prin care vor fi reabilitate termic un număr de 386 de apartamente (154 apartamente de pe B-dul Vasile Lucaciu şi B-dul Traian; 98 apartamente de pe B-dul Lucian Blaga şi B-dul Independenţei; 134 apartamente de pe B-dul Octavian Goga, B-dul Sănătăţii, B-dul Transilvania, str. Zenit).

Sursa: Primăria Satu Mare

5 comentarii

 1. prince Răspunde

  Toate aceste programe au fost accesate de d-nul primar Ilyes .dar din pacate olteanul nu a facut nimic pt oras doar poze ,calatorii si stiri de doi lei prin presa.
  DEMISIA ,DEMISIA OLTENE SANTEM DUPA CAREI SI ZALAU DE CAND ESTI TU PRIMAR ALES.

 2. adrian Răspunde

  Hotie pe fata! Si se mai si lauda miticul! Pai cum sa coste 20 miliarde (vechi) izolatia la 124 de apartamente! Hotilor! La puscarie este locul vostru!

 3. rakouti Răspunde

  cine a votat pentru florisal tulipanilor????
  da cine a adus vakond care nic la hungaria nu mai trebuia ???
  da ne lasati cu milogelile voastre si amintiri de pe vremea cand umblati la meciuri manga si va bateati cu jendarii????
  ce ati facut cu dacia hotel in 8 ani cu gyusika a vost???
  ce a facut arpika pt dacia hotel???? nyiente barat!
  numai carti tiparite de unde ati scos romanii ca tare frica va mai este de istorie!

 4. matroz Răspunde

  Eu cred ca cei ce comunica in numele lui au o problema cu limba romana.Iar daca nu este asa inseamna ca pentru un apartament se cheltuie 16.166,90 lei deci peste 3.500 euro,ceea ce, nu-i putin.Slaba achizitie publica .Domnule primar puneti-i sa va faca un calcul simplu de materiale si manopera.Ii puteti da afara fara mustrari de constiinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.