Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Copiii jandarmilor sătmăreni s-au distrat de minune la „Jocurile vacanţei de vară la Jandarmeria Satu Mare”

DSCN4140Copiii jandarmilor sătmăreni au avut parte de o distracție pe cinste în data de 9 iulie la Sala de sport a Liceului Traian Vuia, unde a fost organizată o competiţie acerbă între copiii cadrelor unităţii.

Împărţiţi pe grupe de vârstă, copiii au participat la o competiţie sportivă de tip jocuri dinamice şi ștafete. Sărituri în cerc, deplasare pe bancă de gimnastică, trecere printre jaloane, rostogoliri pe saltea, alergare de viteză, predarea stafetei, alergare de viteză cu o minge în mână, prinderea  eşarfei, mersul piticului, alergare cu mingea de tenis sub bărbie, au fost doar câteva dintre probele la care au fost expuşi copiii.

La finalul activităţii copiii au fost recompensaţi cu diplome de merit şi medalii, oferite de către AS Homorodul Satu Mare.

Scopul acestei activităţi este acela de a desfăşura activităţi cu caracter sportiv, educativ şi recreativ, de cultivare şi promovare a spiritului  „fair play”, de dezvoltare a atenţiei şi a îndemânării.

După efortul depus, copiii au avut parte de o porţie de pizza şi un suc oferite de  Regiunea 3 IPA Satu Mare.

Activitatea organizată de către purtătorul de cuvânt al instituţiei, cpt. Lucuţ Camelia  se înscrie în calendarul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.