Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Culoare, buline și sclipire la Fashion’s Night Out ( FOTO)

Fashion’s Night Out (9)Fashion’s Night Out a adunat sute de sătmăreni iubitori ai modei, vineri seara, în cortul din grădina  Hotelului Dana I, pentru a vedea cele mai noi creații ale designerilor sătmăreni.

Evenimentul de modă s-a dovedit a fi unul plin de culoare și splendoare, unde fiecare designer a impresionat publicul cu creații inedite.

Zece rochii de mireasă din colecția 2014, create de designerul Ioana Călin au fost primele prezentate pe podium de către frumoasele manechine, de la agențiile Trust Models și Gaby’s Models. Frumoasele rochii au încântat publicul, majoritatea fiind formată din doamne și domnișoare.

Nici bărbații nu au fost lăsați deoparte, astfel că designerul Cătălin Crăciun a pregătit o colecție etno, destinată special bărbaților, formată din 12 piese, pentru care a folosit materiale din fibră naturală, in, cânepă și bumbac.

O diversitate de culoare și sclipire a fost prezentă în colecția ”Colors” a designerului Cristina Mureșan, urmată de creatoarea de modă Liana Szilagyi, care a revenit pe piața modei sătmărene după o pauză de zece ani. Aceasta și-a expus 20 de creații pentru care a avut grijă să aleagă atât culorile cât și materialele.

Colecția designerului Ana Maria Ullmann a fost una plină de buline, nouă rochițe create de ea au fost prezentate pe podium de către manechine.

Ținutele designerului clujean Mihaela Cirlugea au fost prezente de asemenea, chiar dacă aceasta nu a putut fi prezentă, colecția pregătită s-a intitulat ”Gheișa”, fiind punctată fiecare ținută din colecție cu imaginea unei gheișe.

Seara s-a încheiat cu o prezentare de costume de baie iar pentru ca evenimentul să fie complet, publicul a fost invitat la After Party-ul care a avut loc la piscina din incinta hotelului.

 

 

8 comentarii

 1. prince Răspunde

  Esec total pt satmareni=Coica Dorel Costel primar.

 2. Aurel Răspunde

  Un Mare Basina. Sa fim seriosi. Ce hotel ? Si ce festival.?

 3. adam Răspunde

  da cu ce ati facut pozele astea? cu un nokia 3210?

 4. prince Răspunde

  Coica Dorel Costel primar ales al municipiului Satu Mare si-a facut imagine in presa pe seama tragediei unui muncitor peste care a picat pamant.
  RUSINA SA ITI FIE OLTENE ITI BATI JOC DE ORAS OARE MEDICINA MUNCII AU FACUT-O CU TINE.
  DEMISIA OLTENE……

  • matroz Răspunde

   @prince:nene esti sigur ca nu ai alta problema?Cabinetele Coica te asteapta non stop cu apecialisti in toate bolile!!!Cum dracu,ca doar putin mai inainte erai…bine!!!!!

  • Ambrosia te face puternic! Răspunde

   BRAVO! JOS MAFIA PSD: coica, jenica ardelean de la Protectia Copilului, viman si toata sleahta!

 5. Alexandrii007. Răspunde

  Vai de capul nostru. Fasion gropi si praf de asta avem .!

 6. Ambrosia te face puternic! Răspunde

  Astea sunt manechine! Astia sunt manechini! Sunt tipi mult mai faini in Satmar! RUSINE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Autoritățile caută soluții pentru problemele romilor

La iniţiativa prefectului judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, vineri, 18 iulie 2014, de la ora 10,00 în Sala mică...

Închide