Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Elevii cu nota zece la Bacalaureat și Evaluare Națională au primit bani de la Guvern

premierea elevilor din partea Guvernului României (35)Elevii sătmăreni care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională au fost felicitați astăzi de ministrul educației, Remus Pricopie în cadrul unei videoconferințe și premiați cu banii din partea Guvernului României, de către reprezentantul guvernului în teritoriu, Eugeniu Avram.

Videoconferința cu ministrul educației Remus Pricopie s-a desfășurat la Inspectoratul Școlar  Județean Satu Mare, la evenimentul de premiere ai celor zece elevi sătmăreni fiind prezenți și vicepreședintele Consiliului Județean, Micea Govor și inspectorul școlar general, Mariana Roman.

Mă simt extrem de onorat să fiu reprezentantul guvernului în teritoriu în aceste momente în care vă înmânez diploma de excelență care este semnată de către domnul premier Victor Ponta și ministrul Remus Pricopie și acești bani alocați prin hotărâre de guvern de către Guvernul României”, a declarat Eugeniu Avram.

Premiile oferite de către Guvernul României au fost 2000 de lei pentru elevii care au luat nota zece la Evaluarea Națională și 3000 de lei pentru elevii cu nota maximă la Bacalaureat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.