Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

UPDATE Fetiță mușcată de piton la circul Belluci în Satu Mare

piton muscatura circ belluciO fetiță de 12 ani a fost mușcată de braț de un piton, vineri seara, în timpul unui spectacol susținut de către circul Belluci. Fetița a fost transportată al spital pentru îngrijiri medicale, medicii afirmând că se află în afara oricărui pericol.

Potrivit unor surse, evenimentul ar fi avut loc chiar sub privirile bunicii fetiței care a dus-o pe micuță la circ. Conducerea circului ar fi încercat să minimalizeze evenimentul, motivând că de vină ar fi fost fetița pentru că s-a apropiat prea mult de piton.

Apropiații fetiței au postat pe facebook o fotografie cu mușcătura pitonului.

muscatura piton

4 comentarii

 1. Un vot Răspunde

  Alo: OPC, ITM, etc.
  Sa vedem daca se face ancheta pentru ca astfel de lucruri nu pot fi trecute cu vederea si trebuie reactionat, luata atitudine si masuri!
  Cu siguranta exista filmari ale altor spectatori si impuse masuri ca asa ceva sa nu se mai intample indiferent cine ar putea fi vinovat (spectatorul, circarul si mai putin animalul)!

 2. prince Răspunde

  Unde este primarul oltean de Satu Mare si dece nu profita el acum mediatic de nenorocirea fetitei care a fost muscata de piton,asa cum a profitat de drama muncitorului peste care a picat malul de pamant iar COCA DOREL COSTEL PRIMA R ALES IN UNANIMITATE a umplut presa cu interviuri iar cand a plecat de la fata locului a ras intruna.
  In 2016 voi vota tot cu COICA DOREL COSTEL pt ca doresc sa dovedesc ca oltenii casatoriti cu unguroaice sunt cei mai buni medici si primari din toate timpurile .
  DEMISIA OLTENE NE DISTRUGI ORASUL….

 3. ulici loredana Răspunde

  Ce legatura are primarul cu circul ????Fiecare cred ca avem nemultumiri legate de un primar sau altul ,dar eu zic sa nu amestecam treburile ..off-topic 🙂

 4. prince Răspunde

  Bagati-ar cheluu un topic in gura ,tu lucrezi de 2 luni la primarie si deja faci off ,prietenul tau stie ce faci tu peacolo LOLI????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Sute de tineri prezenți la Festivalul ”La Dâmburi” (FOTO)

Festivalul ”La Dâmburi”, desfășurat într-un cadru mai nonconformist, în groapa și dâmburile din parcul UFO, a început în cursul zilei...

Închide