Ultima actualizare: azi, 11:29

Reinhardt Reißner Big-Band
Locale

Formația Reinhardt Reißner Big-Band concertează la Satu Mare

Reinhardt Reißner Big-Band

Reinhardt Reißner Big-Band

Renumita formație Reinhardt Reißner Big-Band din Germania va susține la Satu Mare un concert de muzică populară germană, vineri, 8 august, de la ora 18:00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, evenimentul fiind organizat de Forumul Democrat al Germanilor Satu Mare împreună cu primăria municipiului.

Formatia Reinhardt Reißner Big-Band a fost înființată în anul 1988  de către Reinhardt Reißner  sub numele de Pfalz-Neuburger-Musikanten, schimbându-și  apoi numele în Reinhardt Reißner Big-Band. Formatia a concertat în întreaga lume, pe toate continentele,  de la Australia-Sydney, până în America-New York, Singapore, Malaysia, Italia, Brazilia, China, Canada și Africa. Totodată, sub denumirea de Captain Cook împreună cu saxofoanele cântătoare, formația a fost televizată la ZDF și MDR o perioada lungă. Cu această formație s-a ajuns repede  și la sufletul publicului din Germania.

Muzica este în aer atunci când Reinhardt Reißner împreună cu formația sa alcătuită din peste 60 de muzicieni, urcă pe scenă. Formatia din Neuburg transformă fiecare eveniment la care participă într-unul de neuitat. Scopul formației este de a oferi muzică bună spectatorilor și de a  clădi legături cu țara pe care o vizitează și cu locuitorii acesteia.

Primăria Municipiului Satu Mare împreuna cu FDG Satu Mare invită sătmărenii să participe la acest concert de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.