Ultima actualizare: azi, 13:41
Locale

Grevă spontană la Firoc Invest S.R.L. Angajații își cer tichetele de masă

firma Firoc InvestGrevă spontană la fabrica de mobilă Firoc Invest S.R.L. Angajații firmei sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit tichetele de masă de trei luni de zile.

Angajații firmei Firoc Invest și-au întrerupt activitatea în decursul zilei de luni, în semn de protest aceștia au făcut o grevă, cerându-și drepturile muncitorești. Potrivit uni angajat, de trei luni de zile angajații fabricii nu și-au primit tichetele de masă.

Conducerea firmei nu a dat detalii însă o sursă din firmă a precizat că astăzi a avut loc o ședință  pe care a convocat-o directorul general al fabricii luând parte toți angajații. Ca urmare a ședinței, lucrurile s-ar fi rezolvat, iar muncitorii și-au reluat activitatea. 

Angajații au fost și anul trecut în această situație tensionată,  fiind şi atunci întârzieri la plata salariilor şi a tichetelor de masă. În prezent firma are peste o sută de angajați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Accident la Gherţa Mică. O şoferiţă a fost rănită

Poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi luni prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Gherţa Mică ...

Închide