Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Microfoane ascunse în Primăria Satu Mare. Edilul suspectează „grupuri de interese”

microfon ascultateTrei microfoane de ascultat la mică distanţă au fost descoperite recent în Primăria Satu Mare. Edilul Dorel Coica bănuieşte că acestea nu aparțin instituțiilor care se ocupă cu interceptări și ascultări din moment ce nu sunt profesioniste ci crede ar aparține unor „grupuri de interese”.

Microfoanele au fost descoperite lipite sub mesele de la Biroul Relații Publice.

Primarul a declarat că vor fi verificate toate birourile pentru a se vedea dacă mai sunt astfel de dispozitive.

Primarul va solicita instituţiilor statului să depisteze cui aparţin aceste microfoane.

 

20 comentarii

  1. prince Răspunde

    Asta da primar tembel,asta este stire decascadorii rasului,draga Coica te informam ca atat D.N.A cat si S.R.I au dosare informative vechi si recente la adresa ta si toata lumea stie de activitatile tale infractionale :
    -modul cum se atribuie lucrarile pe raza municipiului .
    -cum faci trafic de influenta pt medicina muncii la SCM DR COICA.
    -instructorii duc fisele la stampilat fara elevii de la scoala de soferi.
    -angajari de asistente la Apaserv(RENTEA si MARCIS).
    -atribuirea de trasee pt transportul in comun in municipiu.
    -DR Dascalau Bogdan medic ginecolog fiica lui ing Bogdan de la SAMCIF lureaza la dr Coica ,iarSamciful primeste lucrari in municipiu desi nu are utilaje si nici oameni calificati pt aceste lucrari.
    SI MULTE ALTE MIZERII PT CARE VEI RASPUNDE STAI LINISTIT PAPAGALULE.

  2. Garcea Răspunde

    Ba Coi ca alea microfoane de care zici le ai montat chiar tu , ba! Acum ca se impute treaba te dai lovit si revoltat! Hotu’ striga “hotii” intotdeauna!!!

  3. prince Răspunde

    Microfoanele s-au gasit acum o luna jumate dar Coica a incercat sa ascunda situatia,pana cand si-a verificat biroul iar acum a iesit in presa .
    Un primar corect si cinstit iesea public cu acest anunt imediat .Coica este urmarit de cand a fost director la DSP prima data,sunt multe date negative adunate despre el dar toate la randul lor.

  4. dorele Răspunde

    cine credeti ca a ordonat montarea dispozitivelor? COICA.
    care era scopul? e simplu: supravegherea angajatilor dupa care santajarea lor. daca se va observa intra in finctiune planul B: scandal in presa, primarul intretimp este in excursie, un alt joc marca “Dorel Coica” pentru a distrage atentia de la problemele orasului.

  5. satmarean Răspunde

    Satmareni desteptarea!!! acest clovn sudist nu face altceva decat distractie pe banii nostri in Franta acum in Germania orasul arata ca dupa revolutie fara locuri de munca fara posibilitati un mare dezastru. astazi scandalul cu microfoane maine un concert poimaine premierea pensionarilor in weekend iarasi ceva scandal politic nu v-ati saturat inca de atatea minciuni si prostii?????????

  6. matei Răspunde

    Profesionale nu profesioniste….Dottore.

  7. man Răspunde

    Oricum,dar decand este Coica primar numai scandaluri si injurii avem,acum vrea sa angajeze peste100 de oameni in primarie ca nu sant destui paraziti pe care ii platim din banii nostri,
    O CATASTROFA DE PRIMAR.O MARE PACALEALA ACEST MANDAT AL LUI.DEMISIADEMISIA DEMISIA,COOICA&CO.

  8. Sterlitz Răspunde

    Cea mai dezastruoasa administrație pe care a avut-o vreodată satu mare.oraș încăput pe mâna unui oltean a cărui obsesie zilnică este să facă mici viclenii și șiretlicuri,să-l promoveze pe incompetentul de Roca,prietenii știu de ce:) să mai scoată ochii sătmărenilor “proști” cum âi place să zică cu câte un trotuar și o parcare .unde sunt investițiile,unde sint promisiunile din campanie.oltene,n-ai făcut absolut nimic înafară de intrigi jegoase si protejarea afacerii personale.și de fapt nu poți mai mult

    • unchiu Răspunde

      @strelitz:eu cred ca le cauta inca pe ale primarilor satmareni dinainte.Chiar nu vedeti ce nerusinati sunteti .Mereu vreti sa-i papati un COI,mereu este oltean,jegos etc.La pretentiile asa zisilor satmareni ar trebui sa ne fie rusine.Si eu sunt satmarean dar daca vreau sa vad si altceva chiar am ce.Voi uitati-va inapoi dar sa nu va doara ochii de golul ce-l gasiti.Hai „satmareni”cu gargara!

  9. satmarean Răspunde

    10 intrebari pentru Dorel Coica in tema microfoanelor de la Primarie:

    1. care au fost pasii ce ati urmat imediat dupa sesizarea microfoanelor? s-au luat amprente de pe ele? ce organe ati sesizat si cand?
    2. in afara biroului de relatii cu publicul in care alte birouri au fost amplasate microfoanele? exista posibilitatea sa fi fost utilizate în birourile de licitatii?
    3. licitatia pentru intretinerea marcajelor rutiere a fost castigata de o firma din jud Suceava cu o diferență de 400 de lei la o valoare totala de 1.000.000 de lei! exista posibilitatea ca prezenta microfoanelor sa fi influentat acest rezultat suspicios?
    4. daca un “grup de interese” a intrat in Primarie si a amplasat microfoane in mai multe birouri iar Poliția Locala asigura paza institutiei, nu credeti ca ar fi iminenta o schimbare a directorului actual, cum ati si procedat in cazul lui Florin Gazdac?
    5. daca a fost un “grup de interese” care a actionat: care ar fi fost interesul lor sa asculte plangerile locuitorilor din biroul relatii cu publicul?
    6. ce legatura are publicarea acestui caz cu intarziere de 2-3 saptamanani, exact in saptamana cand doriti sa implementati noua organigrama?
    7. dupa informatiile publicate Dvs nu ati fost in tara la data sesizarii aparatelor. Dupa ce ati sosit de ce ati plecat in urmatoarea zi la o noua delegatie in Europa? Nu credeti ca ar fi fost mai important sa coordonați personal activitatea de securizare a datelor si a activitatii Primariei?
    8. fiind vorba de importanta deosebita a informatiilor circulante, STS si celelalte organe vor intocmi un raport despre acest caz. cand veti publica rezultatul investigatiilor?
    9. in birourile Primariei circula documente personale: cereri, copii dupa carti de identitate, CNP-uri diferite liste evidente si documente ce pot ajunge foarte usor in proprietatea asa-ziselor “grupuri de interese”. Astfel putem declara ca datele personale ale cetatenilor din Satu Mare sunt in pericol?
    10. cum este timpul în Germania?

  10. Andrei Răspunde

    Dr Coica – ciuma Satmarului.
    Rusine sa va fie!!!!

  11. porcul cu pielea arsa Răspunde

    niste ordinari, dar ce este mai grav … analfabetii tiganii care au votat usl nu stiu sa foloseasca internetul, deci ei habar nu au de ce se intimpla , asa ca vor vota din nou analfabetii si tiganii oameni gen dorel costel coica ,danut babut preput,roca nevinovatul

    • unchiu Răspunde

      @strelitz:eu cred ca le cauta inca pe ale primarilor satmareni dinainte.Chiar nu vedeti ce nerusinati sunteti .Mereu vreti sa-i papati un COI,mereu este oltean,jegos etc.La pretentiile asa zisilor satmareni ar trebui sa ne fie rusine.Si eu sunt satmarean dar daca vreau sa vad si altceva chiar am ce.Voi uitati-va inapoi dar sa nu va doara ochii de golul ce-l gasiti.Hai „satmareni”cu gargara!

    • unchiu Răspunde

      Corect:porcul din tine nu se dezminte!!!!

  12. stelica Răspunde

    Intrebari pertinente si logice. Acum este randul doctorului Ciomu-Coica sa raspunda dar nu va face. a fost un joc inventat de el pt a teroriza angajatii dar satmarenii s-au lamurit deja de minciunile ordinare Dottore!!!!!!

  13. dac Răspunde

    Sper ca in acest caz foarte grav, institutiile statului sa-si faca datoria si cei vinovati sa fie sanctionati, dar nu ma mai mira nimic in tara asta in care metode securiste de ascultare si nu numai le intalnim la tot pasul,am ajuns o tara de turnatori suspiciosi, asta e tara pe care o meritam atunci cand 20% din cei prezenti la vot au pana la 10 clase si suntem condusi de oameni incompetent si descalificabili moral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.