Ultima actualizare: ieri, 19:37
Locale

Trei incendii provocate de trăsnet în județul Satu Mare

pompieri-focDetașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit luni,  la ora 20.29, cu trei autospeciale în localitatea Petin, str. Principală, unde a izbucnit un incendiu la un atelier de tâmplărie.

Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei şi au constatat că ardea construcția din lemn a acoperișului, produse finite și semifabricate din lemn. Incendiul a fost lichidat la ora 04.20.

 S-au degradat : acoperișul construcției, mașini și utilaje de prelucrare a lemnului .   

 Cauza incendiului:  Trăsnet

 Prin intervenţia structurilor profesioniste pentru situații de urgență, s-a reuşit salvarea restului atelierului de producţie în valoare de aproximativ 50.000 lei. Pagubele produse de incendiu au fost evaluate la aproximativ 500.000 lei.

 În ziua de 30.06.2014 la ora 20.51, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit cu două autospeciale, în localitatea Homorodu de Mijloc, str. Principală,nr.266  unde a izbucnit un incendiu la o șură.

 Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 21.21 şi au constatat că ardea construcția din lemn a șurii, aproximativ 5 tone de fîn, o căruță, 2 m scândură, 10 butoaie și 3 căzi. Incendiul a fost lichidat la ora 02.30.

S-au degradat : un circular electric, un bloc motor tractor, piese de tractor, scule și unelte agricole.

Cauza incendiului:  Trăsnet

Prin intervenţia structurilor profesioniste pentru situații de urgență , s-a reuşit  salvarea bunurilor în valoare de aproximativ 200.000 lei. Pagubele produse de incendiu au fost evaluate la aproximativ 80.000 lei.

De asemenea, luni la ora 21.37, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit cu o autospecială, în localitatea Apa, str. Balastiera,  unde a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească.

Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 22.08 şi au constatat că ardea construcția din lemn a acoperișului, mobilierul dintr-o cameră. Incendiul a fost lichidat la ora 22.48

 S-au degradat : aproximativ 50 bucăți ondulină bituminată și un televizor.

 Cauza incendiului:  Trăsnet.

 Prin intervenţia structurilor profesioniste pentru situații de urgență, s-a reuşit  salvarea bunurilor în valoare de aproximativ 400.000 lei. Pagubele produse de incendiu au fost evaluate la aproximativ 7.000 lei.

Sursa: ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.