Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Rafaelo Varga – din centrul de plasament, pe scena X FACTOR 2014

RAFAELO VARGARafaelo Varga va participa vineri 11 iulie la preselecţiile şi audiţiile Concursului “X FACTOR 2014”, care vor avea loc la Bucureşti, în faţa comisiei formată din: Delia, Horea Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

Rafaelo a participat la prima etapă a concursului, desfăşurată la Cluj, în data de 30.05.2014, unde a avut loc înregistrarea participanţilor şi audiţiile, în urma căreia tânărul artist s-a calificiat pentru preselecţiile şi audiţiile de la Bucureşti.

            Rafaelo Varga provine din Centrul de Plasament al Copilului Roua din Hurezu Mare şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Nicolae Steihardt din Satu Mare. Talentul lui Rafaelo a fost descoperit şi încurajat de către Eugenia Ardelean – director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare ( DGASPC), cu ocazia Zilelor Porţilor Deschise, care au avut loc în 2013 la Centrul de Plasament al Copilului Roua din Hurezu Mare. Pentru audiţiile de la Cluj, Rafaelo a fost pregătit de prof. de muzică Sorin Berindei de la Cercul de muzică uşoară de la Palatul Copiilor din Satu Mare. Pentru preselecţiile şi audiţiile de la Bucureşti, Rafaelo s-a pregătit cu Florin Gavriş de la studioul de înregistrări audio Leno Studio.

            După succesul de la Cluj, o echipă de filmare de la televiziunea Antena 1 a venit la Satu Mare pentru a realiza un filmuleţ despre Rafaelo, pentru concursul X FACTOR 2014. Filmările au fost realizate la Centrul de Plasament al Copilului ROUA din Hurezu Mare, la sediul DGASPC  şi în Gara CFR Satu Mare.

            Rafaelo a participat pentru prima dată la Concursul pop-rock Muzica Inimii Mele – ediţia a VII-a, care a avut loc în data de 21.11.2013 la Filarmonica de stat Dinu Lipatti din Satu Mare. În urma acestui concurs el a obţinut un premiu de debut şi o menţiune. Ulterior a participat la diverse spectacole organizate de administraţiile publice locale: de 1 Iunie, cu ocazia Zilelor municipiului şi judeţului Satu Mare şi a comunelor Odoreu  şi Vetiş 2014.

            La preselecţiile şi audiţiile Concursului “X FACTOR 2014”, care vor avea loc la Bucureşti, vineri 11 iulie, Rafaelo va fi însoţit de către Eugenia Ardelean – director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Satu Mare. La preselecţia de la Bucureşti, Rafaelo va interpreta cântecul  formaţiei Deepcentral: “O stea”.  

 

Sursa: DGASPC

           

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.