Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

Cosmin Bodea este oficial noul antrenor al echipei Olimpia

Cosmin Bodea, antrenor Olimpia Satu MareÎn cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Stadionul Olimpia de către președintele clubului Dan Băbuț și președintele consiliului de administrație, Ioan Câmpean, au fost prezentați noii antrenori și jucători ai echipei Olimpia.

Noul antrenorul principal al echipei Olimpia este Cosmin Bodea, urmat de antrenorul secund Ioan Dragomir, antrenorul portarilor este Ovidiu Suciu și director tehnic, fostul antrenor Tiberiu Csik. De asemenea în echipa sătmăreană au intrat trei jucători noi, aceștia fiind Bogdan Aposu, George Negrea și Maximiliano Lasso.

Contractul pe care l-au semnat noii jucători cu Olimpia este pe o durată de 2 ani.

Potrivit președintelui clubului, Dan Băbuț, s-au făcut multe schimbări la club și se dorește alte performanțe pentru a reuși în a-și îndeplini obiectivele pe care și le-au propus în noul campionat.

Am făcut multe schimbări la club, dorim alte performanțe, sunt sigur că schimbările vor fi în bine și vom reuși să ne îndeplinim obiectivele pe care le-am stabilit, respectiv locurile între 1 și 4”, a declarat Dan Băbuț.

La rândul său, Cosmin Bodea a declarat că proiectul propus de conducerea Olimpiei și vechimea pe care o are echipa sătmăreană l-au determinat să fie antrenor.

Proiectul propus de domnii conducători și faptul că orașul Satu Mare este un oraș cu vechime în fotbal m-a făcut să accept ofertă. Am văzut că aici se vrea mai mult. Am urmărit echipa, cunosc echipa și nu în ultimul rând seriozitatea conducătorilor de care au dat dovadă până acum”, a spus Cosmin Bodea.

Conform antrenorului, în această săptămână jucătorii vor efectua antrenamente pe plan local iar în perioada 21 iulie – 1 august, lotul va pleca în cantonament la Poiana Brașov.

jucatori Olimpia Satu Mare 

3 comentarii

  1. samantar Răspunde

    cine-i asta? demisia blatutz!

  2. suporter Răspunde

    ma BABUTZ , iar vrei sa furi bani? nu ti_e frica de DNA??

  3. SATMAREAN Răspunde

    Afara cu Babutzi! E un incompetent. N-are ce cauta in fruntea Olimpiei. Si Gelu (ioan Campean) e doar un povestitor. Poate sa plece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Toţi elevii înscrişi pentru admiterea la liceu au fost repartizaţi

În data de 14 iulie 2014 s-a desfășurat repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a...

Închide