Ultima actualizare: azi, 16:32
Locale

Consilierii cer primăriei să rezolve problema zgomotului din zona ştrandului

sedinta Consiliul Local (25)Consilierii UDMR şi PDL cer conducerii Primăriei Satu Mare să rezolve problema zgomotului din zona ştrandului cauzată de discotecile care stau deschise până la ora 5 dimineaţa şi deranjează mii de persoane.

Discuţia a fost deschisă de către consilierul UDMR Magyar Lorand, care a prezentat un grup de locuitori din zona ştrandului şi Micro 17. Oamenii au depus nenumărate reclamaţii la instituţii, au sunat la 112, susţin că există legislaţie care să rezolve problema dar nimeni nu face nimic. Aceştia nu doresc închiderea localului respectiv ci doar puţină înţelegere din partea proprietarilor.

Vrem să ştim dacă discoteca are autorizaţie de funcţionare până la 5 dimineaţa, dacă nu cum funcţionează? Este un caz foarte grav disconfortul creat. Există un regulament pentru aceste lucru, trebuie să luăm măsuri”, a spus Magyar Lorand.

Consiliul Local a aprobat un regulament de funcţionare al localurilor, care impune ca în week-end acestea să fie deschise până la ora 2:00, dar se pare că nu este respectat.

După mai multe discuţii s-a ajuns la concluzia să situaţia poate fi rezolvată cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică, instituţia ce poate măsura nivelul de poluare fonică. 

3 comentarii

  1. lis Răspunde

    mutati-va la tara daca vreti liniste aia cu reclamatii

  2. polgar Răspunde

    Coiaca este un primar depasit,fara viziune ,fara o directiva .,habarn nu are de administratie doar gargara de oltean care vrea sa … o unguroaica.
    Nu este o rusine sa recunosti ca esti depasit si sa -ti dai demisia de onoare , dar care onoare la oltean?
    DEMISIA OLTENE LASA GHIARA DE PE ORASUL NOSTRU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consilierii îl acuză pe primarul Coica de management defectuos. Viceprimarul Papici, atribuţii doar pe hârtie

Ședinţa Consiliului Local de astăzi a fost marcată de o serie de acuzaţii privind lipsa de profesionalism a conducerii Primăriei...

Închide