Ultima actualizare: azi, 12:36
DRM
Locale

Consilierii îl acuză pe primarul Coica de management defectuos. Viceprimarul Papici, atribuţii doar pe hârtie

sedinta Consiliul Local (11)Ședinţa Consiliului Local de astăzi a fost marcată de o serie de acuzaţii privind lipsa de profesionalism a conducerii Primăriei Satu Mare, mesajele adresate de consilierii UDMR, PNL şi PDL fiind adresate direct primarului Dorel Coica. Viceprimarul Marcela Papici a recunoscut că are atribuţii doar pe hârtie, nu este la curent cu problemele și nici nu primește sarcini de la primar.

Discuțiile au fost deschise de către consilierul UDMR Butka Gergo, care a amintit Executivului să dea un răspuns cetățenilor de pe b-dul Octavian Goga, locatarii neștiind nici acum ce se va întâmpla pe strada lor. City managerul Dan Băbuț a dat câteva răspunsuri după ce consilierii au insistat, afirmând că Primăria a răspuns tuturor instituțiilor unde s-au depus sesizări cu privire la aceste lucrări. Astfel, după ce au fost montaţi stâlpi noi pentru reţeaua electrică, urmează ca aceştia să fie scoşi iar cablurile să fie în subteran.

sedinta Consiliul Local (19)Consilierul PDL Cosmin Raţiu a subliniat faptul că a fost contactat de mai mulţi locatari, a fost la faţa locului de mai multe ori şi că oamenii sunt îngrijoraţi de faptul că nu vor putea ieşi cu maşinile din curte, trotuarele urmând să fie de doar 80 cm. City managerul Dan Băbuţ a răspuns că lăţimea trotuarului va fi de 1,7 m, vor fi montate garduri de protecţie iar prin deschiderea noii benzi de fapt va creşte confortul cetăţenilor din zonă, în sensul că nu vor mai fi ambuteiaje. După ce Gergo Butka a afirmat că nu a văzut nici un proiect tehnic, acuzând conducerea primăriei că a tratat cu superficialitate subiectul, din moment ce nici locatarii şi nici reprezentanţii bisericilor din zonă nu au fost consultați, Dan Băbuţ i-a răspuns că de fapt acum se autorizează extinderea carosabilului, celelalte autorizaţii existente fiind pentru mutarea stâlpilor. Discuţiile au continuat pe acest subiect ajungându-se inclusiv la citirea definiţiei străzii.

În timpul discuţiilor de la „Diverse” consilierii Masculic Csaba, Nits Janos şi Gergo Butka au reclamat faptul că au depus sesizări şi de 60 de zile, dar nimeni nu le-a răspuns.

Adevăratele probleme au ieşit la iveală în momentul în care consilierilor li s-a prezentat o adresă a Parchetului Satu Mare prin care se solicită să se comunice dacă municipiul se constituie parte civilă în distrugerea hotelului Dacia, fiind deschis un dosar penal pe această temă. Grav este faptul că iniţial Parchetul a trimis o astfel de adresă în luna martie, consilierii locali nu au văzut-o şi s-au îngrijorat acum, când s-a primit a doua adresă în care sunt atenţionaţi că dacă nu răspund până în 1 septembrie pot fi amendaţi. Şi cea de-a doua adresă, chiar dacă este din luna iulie, a fost prezentată consilierilor de abia în şedinţa de astăzi.

După un scurt schimb de replici între cei doi viceprimari şi consilierii UDMR, cu privire la cum ar putea fi salvată clădirea, consilierii au revenit la adresa parchetului.

Consilierul PNL Valeriu Bancea s-a arătat revoltat de faptul că problema a fost pasată de abia acum consilierilor locali, afirmând că este inadmisibil ca o adresă să treneze la primărie timp de şase luni. „Ce-a făcut Executivul? A stat şi s-a uitat la Consiliul Local? Până pe 1 septembrie nu prea se poate răspunde la adresă”, a spus Bancea.

Şi mai dur la adresa primarului Dorel Coica a fost consilierul PNL Adrian Albu. Fostul viceprimar este de părere că se vede o lipsă de implicare a executivului iar primarul Dorel Coica de câte ori are vreo problemă face la fel ca şi celelalte instituţii, încearcă să o paseze la alţii. „Primarul nu înţelege că ar fi bine să acorde atenţie şi să participe la şedinţe. Este o lipsă de respect faţă de Consiliul Local. Ar fi fost bine să fie aici”, a spus Albu.

Ideea lui Albu a fost continuată de către consilierul PDL Cosmin Raţiu: „Cred că este cel mai dezinteresat primar pe care l-am avut”.

Revenind la interpelări fără răspuns, Gergo Butka a spus că în urmă cu o lună a trimis o altă sesizare cu privire la repararea „gropii de evenimente” din pasajul Corneliu Coposu. „Mai stau două săptămâni să meargă cineva acolo cu un ciocan şi două cuie”, a spus ironic consilierul UDMR.

Seria reclamaţiilor consilierilor UDMR a fost continuată de Masculic Csaba, care a cerut ca primăria să publice pe site informațiile de interes public și în limba maghiară, fiind de părere că acum site-ul este sub orice critică, ba mai mult a fost adăugat și un script care traduce în limba maghiară automat, cu ajutorul google translate. În cazul în care problema nu va fi rezolvată, consilierii UDMR vor sesiza Prefectura și Consiliul pentru Combaterea Discriminării, arătând că această obligație este prevăzută de lege.

sedinta Consiliul Local (12)

Consilierul Lang Ladislau a catalogat drept revoltător faptul că interpelările consilierilor nu primesc răspuns. „Este inexplicabil şi revoltător că interpelările nu primesc răspuns. De ce stăm aici? Suntem păpuşi? Marionete”, a  întrebat reprezentantul UDMR.

El a cerut ca persoanele responsabile să fie trase la răspundere, altfel practicile vor continua la nesfârşit. Tot el a tras atenţia asupra zonelor verzi, reclamând că nu sunt la fel de bine îngrijite ca şi în anii anteriori şi că acum cabinetele medicale sunt asaltate de pacienţii care fac alergie la polenul de ambrozie, din cauză că nu sunt întreţinute.

De remarcat este faptul că viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca nu prea au luat apărarea primarului cu privire la aceste acuzaţii, ei spunând că au răspuns de fiecare dată interpelărilor ce le-au fost adresate direct.

Mai mult, Marcela Papici a spus că în urmă cu o săptămână a cerut primarului Dorel Coica să-i spună direct ce atribuţii are, ce poate să facă pentru municipiu, subliniind că nicio problemă sesizată de consilieri nu a ajuns la ea pentru că nu are acces la astfel de informații. Întrebată direct dacă este viceprimar cu atribuții sau nu, Marcela Papici a replicat că are atribuțiile pe hârtie și că urmează să clarifice cu primarul și pe urmă să-și clarifice poziția în public.

Concluzia a fost trasă de consilierul Lang Ladislau: „Am impresia că e management defectuos”.  

42 comentarii

 1. mihai Răspunde

  si maria sa rentea ce atributiuni are
  taran mai mare decat omul acesta nu am vazut

 2. mihai Răspunde

  sau atributia lui e acea ca sa aiba grija ca noi contribuabilii sa platim salarul ficei lui de la apaservis
  si asa vocabular are un om simplu de la tara nu diatami consilierul

 3. Octavian Goga Răspunde

  Mai managerule, ia o ruleta si masoara…..nici acum trotuarele nu au latimea de 1.7 metri. Unde-ti va fi atunci banda suplimentara? Suspendata, dupa modelul patentat de Oprea la Bucuresti? Faptul ca esti prost ca noaptea nu-i molipseste si pe cei din jurul tau…. .

  • escape Răspunde

   Eu chiar am luat ruleta in mana, si in unele locuri nu sunt nici 80 cm …. :((( Nu stiu cum poate sa vorbeasca asa in aer un city manager….. 1.70…. bai asta chiar este analfabet…..
   De Papici doar atat, ca in locul ei asi da demisia de onoare. Nu asi putea trai ca o marioneta, reunascand in public ca nu am atributii, nu stiu ce se intampla in oras, sunt viceprimar doar pe hartie… si totusi am salar in jur de 3000 de lei pentru nimic…..FOARTE TRIST…..cat despre COIca….mai trebuie sa rezistam inca aproape 2 ani, nu avem ce face, sper ca timpul va lucra in favoarea cetatenilor, si se mai trezesc cativa la realitate si in 2016 nu vor mai risipi votul in acest hal.

  • Istvan Răspunde

   nu e prost city managerul, e smecher.
   Latimea o sa fie de 1,7 m, dar a uitat sa specifice ca ambele trotuare impreuna o sa masoare atat.

 4. Octavian Goga Răspunde

  CL ii tolereaza chiar orice primarului asta? Si minciuna? Si hotia? Si incompetenta? Chiar a devenit o institutie de decor, ca Papicioaia? Va complaceti in pozitia de marionete ale lui dottore??

 5. Octavian Goga Răspunde

  completare….prin papicioaie am inteles decor, nicidecum institutie 🙂

 6. functionar public Răspunde

  Inca asa harababura si indiferenta in orasul acesta n-a fost niciodata!

  • functionar nepublic Răspunde

   Da nici atatea chermeze…..musai sa recunoastem asta. Pe cand zilele recoltei? S-a stabilit programul? Se stie ce concerte or fi? Vine Andra?

 7. Sanda Răspunde

  Cel mai mult imi plac criticile facute in lipsa celui criticat. Atitudinea asta este definitorie pentru noi, din pacate. Nu vreau sa spun ca criticile sunt neintemeiate, ci doar ca, surprinzator, consilierii il critica pe primar in lipsa. Apoi, cum sa fii viceprimar si sa sustii ca nu ai atributii? Ma intreb daca viceprimarul respectiv a incasat salariul/indemnizatia in conditiile in care nu a prestat activitate! Pentru ca o alta caracteristica a noastra este aceea ca nu ne asumam responsabilitati, dar ne asumam salariul de pe card. In sfarsit, felicitari inca o data consilierului Bancea si consilierilor UDMR care fac dovada ca ii preocupa problemele cetatenilor. As prefera ca si ceilalti consilieri sa-si indeplineasca mandatul.

  • matei Răspunde

   Lipsa celui criticat? Aici erau doar niste constatari pertinente. In ce priveste lipsa, eu tin minte ca onor primarele care este a fugit ca un rozator in momentul in care la ultima sedinta s-a pus problema strazii Octavian Goga. Putea ramane, sa dea explicatii CL si locuitorilor din zona prezenti la sedinta. El insa, a ales sa fuga…. . In ce priveste salariul, DA…Papicioaia a luat banii degeaba, s-a plimbat cu Octavia primariei degeaba, s-a incasat diurna degeaba! Poate domnii consilieri de la UDMR vor face lumina si in acest caz. Respect d-le Butka, continuati tot asa.

   • ponta presedinte Răspunde

    Pai daca e s-o zicem p-aia dreapta Coica doar in lipsa poate fi criticat. Cind se afla dumnealui in Primarie? Cind nu se plimba la mama dracului fara vreun rezultat, cind nu e cu Danut de la Apaserv in delegatii dupa care faca conferinte de presa ca sa spuna nimic sau cind are vreun interes. Si daca primarul Coica ar fi fost de fata criticle ar fi fost mai putin adevarate? Un primar jalnic!

 8. adriansm Răspunde

  dupa 2 ani jumate de incompetenta si prostii ne-am lamurit:

  >Coica este un pacalici in fruntea orasului, incompetent analfabet in administratie. II plac femeile, excursiile, scandalurile, orgoliile, santajul, inventeaza tot felu de prostii pt a distrage atentia de problemele reale din municipiu.
  >Roca: fara vreo initiativa fara autoritate. este doar interlocutorul doctorului
  >Papici: vorbe frumoase dar fara rezultat. este marioneta lui Stef. nu are nici o raspundere la primarie dar in schimb firma Simbotur vinde pachetele turistice pentru Consiliu Judetean.
  >Dan Babut: corigent in liceu dupa aia taximetrist, vinzator de covoare agent ratat. Analfabet, agramat increzut tipic PNL-marca Stef. vocabular la nivelul unui prescolar. aroganta ca si cum ar fi un Brad Pit din m,icro saptespe
  >Adi Albu Tavi Ardelean Sexy-Manuela si ceilalti uslisti: zero

  pe cealalta parte
  >Ratiu: consilier implicat raspunde la cererile locuitorilor. are sanse mari sa devina urmatorul primar al Satmarului. un om cu coloana vertebrala
  >Masculic: cel mai bine pregatit consilier. punctual obiectiv, cu o cariera de invidiat. ar fi mult mai potrivit pentru functia de viceprimar decat oricare dintre ei.
  >Butka: talentat implicat vorbeste limbi straine are calitati deosebite. nu-l va lasa Kereskeni sa ajunga mai sus.
  >Lang: urmaresc de mai multi ani transmisiile de la sedinte dar Lang are cele mai valoroase luari de cuvant. el si Coica, cer si pamant
  >Nits: mult respect pentru varsta si seriozitatea lui.
  >Foghel Maghiar si ceilalti betivi udemeristi: zero

  • ponta presedinte Răspunde

   Excelenta analiza adriansm!Bine punctat, obiectiv, fara patima! Va veni primarul, furibund, de la mama dracului pe unde umbla si pentru ca este informat pas cu pas despre ce se intimpla, va face o conf de presa si va arunca invective si jigniri, amenintari sterile la adresa celor ce l-au criticat. Rusine Coica, esti cel masi slab primar pe care l-a avut vreodata Satu Mare. Incompetent!

  • Sanda Răspunde

   Interesanta analiza dvs. Tocmai pentru ca-i cunoasteti atat de bine, nu credeti ca cel mai potrivit pentru functia de primar ar fi consilierul Maskulik? Oricum, este de apreciat ca urmariti activitatea Consiliului local. Ar trebui ca asta sa fie regula, nu exceptia in societatea noastra. Cine stie, poate ca nu peste mult timp la sedintele Consiliului local, care sunt publice, vor fi prezenti mai multi cetateni interesati de activitatea consilierilor in slujba cetatenilor care i-au ales. Pentru ca, evident, cu cat vor fi mai multi cetateni prezenti la sedinte, cu atat mai eficienta va fi activitatea consilierilor, “constransi” sa-si indeplineasca mandatul.

 9. albu Răspunde

  Tocmai Albu ii da note primarului ca nu e la sedinte cand el era viceprimar cat a stat in cei 4 ani la birou poate 3 ore in toti patru ani. rade ciob de oala sparta.Bai papagalule du-te tata vinde cu intercompany tau sucuri si lasa pe alte ca esti habarnist rau de tot taticule doctor

  • Papagalu' habarnist angajat pe post de postac Răspunde

   Stimate Habarnistule (adică din nou, foarte probabil, unul dintre cei 2-3 postaci analfabeti, care se plimba pe site-uri si scuipa idiotenii), postul dumneavoastră este o mizerie care nu merita aprobată de proprietarul acestui site.
   În primul rând nu cred că te-ai tras de șireturi cu domnul Albu ca să iti permiti sa îi folosești numele… si clar: nu i-ai tinut tu evidenta, sa vezi cate ore a stat la birou sau pe teren.
   În al doilea rând, dezinformezi în stilul caracteristic papagalilor de serviciu care dau din aripi pe aici, când faci referire la activitatea fostului viceprimar, asa ca: pliscul mic si zburataceste in alta parte!

 10. stefan-toth Răspunde

  Administratia Coica este in pragul falimentului: nici cei mai loiali oameni nu-l mai sustin pe Doctore, angajatii il boicoteaza pe latura administrativa iar el FUGE DE RASPUNDERE. Nu are nici un proiect viabil nici o conceptie nici o strategie pentru dezvoltarea urbei. Astfel ii raman proiectele lui Gyuszi cu care se va mandri pana in 2016 si vedem cine ii va lua locul: Ionut Bujor, Babtan, Sumlas, Masculic, Kereskeny, Ratiu Papici sau Stef? pana atunci mai sint vreun an si zece luni, Tragic pe tru Satu Mare. Bine a formulat consilierul Ratiu: cel mai dezinteresat primar din istoria Satmarului.

 11. pop laurentiu Răspunde

  Cum sar toti carcotasii frustrati!:).E PRIMA DATA CAND SE MISCA CEVA IN SM!!! BRAVO COICA!Eu stau de 28 de ani in Anglia dar e pentru prima data cand am venit acasa( ca in fiecare an) si am vazut cate ceva concret in Satmar(sora mea sta in micro 16).IN SFARSIT VAD TROTUARE IN SATU MARE!Nu-l cunosc nici pe Coica nici pe ceilalti consilieri dar NU SUNT ORB!Da-i inainte primare si lasa-i pe invidiosi sa vorbeasca, atat pot!

  • escape Răspunde

   Ai vazut un lucru pozitiv in M16, un proiect inceput de fosta conducere a primariiei in 2010, proiect de reabilitare semnat pe 4 ani. Deci COICA NU ARE NICIUN MERIT in cea ce ai vazut. Gyuszi a reusit in nici 6 luni sa modernizeze cele 2 portiuni de pe Careiului, pana la intersectia cu Brandusa. De ramanea in functie, de mult era modernizata pana la Hotel Dana. Insa a venit priceputa noua conducere USL-ista, si totul s-a blocat. Nu asa ar trebui sa arate iesire spre vest al unui municipiu….. plini cu gropi, fara marcaje, prostituate intre camioanele parcate…. Am un teren pe o strada in oras unde ieri au “tuns” iarba cei de la Florisal PRIMA DATA IN ACEST AN!!!!!!!! RUSINE…. si pun expresia de tuns intre ghilimele, deoarece au facut o bataie de joc, lasand buruieni de 1m pe loc…..Da, acest oras arata minunat, EU IN LOCUL TAU ASI VENI ACASA DIN ANGLIA IN ACEST ORAS PROSPER !!!!

  • englez Răspunde

   draga pop laurentiu, de unde iti cumperi iarba ca vreau si io sa fumez ce fumezi tu……

  • mihnea Răspunde

   Laurentiu, incearca sa te uiti pe dreapta, fata de cum stai la volan. Trotuare erau si inainte, inca din 92 cans stateam si eu in . Ce-i drept, nu erau acele imense suprafete de asfapt, pe care ba;teste apa, cu nsite dungi trase la mijloc – asazisele parcari. Vezi ca o obisnuiesi pe sora ta cu spiritul occidental, si se va satura de parcari betonate, va vrea parc, aer curat etc. Ce va face atunci primarele Dottore? Dar Babut?

 12. polgar Răspunde

  Si eu sunt plecat de 8 ani din oras , nu am fost din 2009 in tara iar acum stau 3 saptamani.
  Am avut socul de a gasi un oras infect,murdar plin de gropi si denivelari,cu cladiri in paragina ,trotuare distruse desi in lumea civilizata nu se arunca smoala pe trotuare deoarece se incalzeste foarte tarea vara in Satu Mare este o moda sa carpesti cu smoala?
  Parcurile murdare si ne tunse,se vede ca acest Coica nu se pricepe la administratie iar lumea spune ca are o echipa foarte slaba de analfabeti in jurul lui..
  Consilierii tineri ca Butka si Ratiu ar trebui sprijiniti sa ajunga primari nu persoane expirate,care fura din banii satmarenilor si aloca lucrarile la firme falimentare.

 13. silviu Răspunde

  Fata de ultimii zece ani in care orasul a fost condus de trupa udemerista este o diferenta ca de la cer la pamant in sensul ca se vede clar cum orasul se schimba in bine. S-au schimbat in doi ani cat n-au facut Iliyes si Kereskeni si trupa lor in 10 ani. Acum, vazand ca lucrurile se misca, schiauna de invidie si mai au tupeul sa aspire si la un post de viceprimar. Mai baieti, posturile din CL se ocupa de cei care vor sa faca treaba si nu pe criterii etnice.

 14. Locuitorii Lucian Blaga Răspunde

  Si noi locuitorii de pe Lucian Blaga asteptam de 30 de ani sa avem trotuare canalizare, o statie de autobuz amenajata pentru ploaie dar se pare ca strada aceasta nu prezinta interes dar speranta moare ultima

 15. florin Răspunde

  Urlă UDMR-ul pt că suferă ca nu mai sint la ciolan! N-au făcut nimic cît a fost la putere! Albu e penibil, ca de obicei, tocmai el și-a găsit să critice? a fost vice fără rost, doar și-a încasat salariul și diurnele, exact ca și Papici.Asta are gură mare și minte mică! Ca și toattă gașca lui Ștef, bat din gură dar cînd trebuie să facă ceva competent, vai și amar! iar noi suportăm consecințele, trăim într-un oraș și județ mizerabil, condus de aroganți, ticăloși, incompetenți. Bine că mai avem un partid PLR , știm și cine sunt trădătorii, că doar ăștia mai lipseau, în rest avem di tăte!!!!!!!!!!!!!!

  • Si din tine urla prostia... Răspunde

   Mare noroc pe capul nostru sa te avem pe tine!!!
   Un soi de analist politic local, foarte bine informat! Stim ca esti platit la norma de mesaje cu care poluezi spatiul virtual, si intelegem ca trebuie sa traiesti si tu din ceva, dar mai scuteste-ne de atitudinea ta circar… incepi sa ne plictisesti cu idioteniile tale…

 16. sorin p Răspunde

  v-ati gasit sa va legati de babut?? pai omul nu are nici o vina , este sclavul cheluilui primar , el doar executa ordine …, nici covoarele care le vindea nu erau a lui … deci despre ce vorbim ??? babut nevinovat . coica vinovat.

 17. EU Răspunde

  Guvernul a adoptat ordonanța privind migrația aleșilor locali. Ponta: “Trebuie să facem dreptate!”
  PUBLICAT
  Joi, 28 August 2014 12:22
  ACTUALIZAT
  Joi, 28 August 2014 14:33
  SURSA
  REALITATEA.NET
  COMENTEAZĂ

  OUG care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern.
  11 24

  0
  ARTICOL
  GALERIE FOTO
  109 COMENTARII
  Citeşte totul despre:
  migraţie primari, ordonanţă primari, Victor Ponta
  Ponta NU RENUNŢĂ la MIGRAŢIA PRIMARILOR: ‘Îmi asum ordonanţa. Trebuie să facem dreptate!’ / Foto: gov.ro
  Ponta NU RENUNŢĂ la MIGRAŢIA PRIMARILOR: ‘Îmi asum ordonanţa. Trebuie să facem dreptate!’ / Foto: gov.ro

  Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la începutul şedinţei de guvern, că îşi asumă OUG privind migraţia primarilor pentru că trebuie “să se facă dreptate”.

  “Trebuie să deblocăm activitatea administraţiei locale şi să facem şi un pic de dreptate. Toţi primarii din 2012 au fost aleşi cu USL, avându-i alături pe Ponta şi Antonescu, iar acum s-au trezit cu Blaga şi Iohannis”, a spus Victor Ponta.

  Totodată, premierul a declarat că termenul în care aleşii locali îşi pot alege partidul va fi de 45 de zile, şi nu de 10.

  Anterior, Ambasada SUA la Bucureşti şi-a exprimat îngrijorarea faţă de ordonanţa privind migraţia aleşilor locali şi momentul ales pentru adoptarea legii.
  AMBASADA SUA reacționează față de MIGRAŢIA PRIMARILOR: Suntem îngrijorați de momentul ales

  “Am auzit argumente pro şi contra ordonanţei propuse cu privire la aleşii locali. Suntem îngrijoraţi în legătură cu momentul ales. Ne-am exprimat în trecut îngrijorarea privind legiferarea unor chestiuni complexe prin ordonanţe de urgenţă şi credem că măsurile de acest fel ar trebui discutate în cadrul unui proces legislativ deschis şi transparent care permite organizarea unei dezbateri la care să poată participa liber toate partidele politice, societatea civilă şi toate părţile interesate”, se arată într-o declaraţie a Ambasadei SUA remisă, joi, agenţiei MEDIAFAX, înaintea începerii şedinţei de Guvern.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-nu-renunta-la-migratia-primarilor-imi-asum-ordonanta-trebuie-sa-facem-dreptate_1512740.html#ixzz3BlgQjhWM
  Follow us: @realitatea on Twitter

 18. functionarul loial Răspunde

  Nea primare, ia-ti stalpii de pe Goga si dute-n Prazburg…..acolo s afaci administratie si management performant. Ai sanse, oltenii sunt usor mai aerieni cand e vorba de logica. la revedere, si nu-ti uita nici citimanagerul pe aici, te rog. Stima

 19. miklos elemer Răspunde

  Primarul sa de socoteala consilierilor,…..e inadmisibil sa fie doar in excursii si sa stea ascuns in birou, sa vina numai la oktoberfest la baut bere.

  • Silviu Răspunde

   Un primar mincinos, santajist, barfitor, amenintator, angajator de prieteni cu fiii si ficele lor, care nu doreste langa el oameni profesionisti. O viceprimarita la fel de barfitoare, aroganta, multicalificata care pozeaza intr-un “inger pazitor”.Mai avem putin si scapam de ei, iar ei vor da socoteala pentru faptele si atitudinile lor. Cat am putut fi de prosti la vot !

   • Ghina Răspunde

    Da. Asa este.O stie deja tot orasul,nu numai angajatii “mariei sale”. Am facut o mare greseala in 2012. Dar am totusi o intrebare : de ce consilierii locali tolereaza acest comportament,(sa nu ne spuna ca nu stiu, pentru ca stie deja toata lumea ca primarul se comporta ca pe mosia lui personala) de ce nu iau masuri ca sa se termine cu amenintarile, santajul, barfele, minciunile acestui “ales al poporului”? Daca continua asa, probabil ca vor avea si ei de pierdut la alegeri.

    • Sergiu Răspunde

     Nu se poate tolera ce se intampla acum in administratia locala.Si nu sunt de vina angajatii.Acest primar care s-a milogit pentru voturile noastre conduce primaria numai dupa barfe, promite si nu face nimic, minte. Profesionistii nu sunt ascultati. Ameninta in stanga si in dreapta dupa bunul lui plac.Mai putin pe Directorul economic. Oare de ce ?. Va las pe dumneavoastra sa gasiti raspunsul…

 20. Florin Răspunde

  City-managerul trebuie dat afara! Babut e incompetent, infumurat si a fost angajat ilegal, la recomandarea lui Stef, ca si cind aceasta functie ar fi fost una politica,nu ocupata pe baza de concurs.

 21. Kinga Radvanszky Răspunde

  Sa ne lase olteanul primar, in necazurile noastre, cu parcarile lui idioate, cu tehnic Asistul si cu cabinetele si transporturile lui medicalizate. Sa-si faca biznusirile cu citimanagerul sau si cu viceprimarita altundeva, nu aici, Sa lase in pace transurbanul, ca nu-i msia lui, indiferent ca e PSD-ul pe cai mari aici, din cauza osenilor ce au votat la greu, fara sa se gandeasca. sa si-l ia si sa-l duca la francban,

 22. analisam Răspunde

  zona strand ,gara, corvinilor ,etc.VINERI SI SAMBATA DISCOTECA IN CASA.ZGOMOT PANA LA 5 DIMINEATA,CE CONTEAZA CAND SPAGA ESTE MARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mihai Huzău: Guvernul Ponta duce tineretul în colaps!

Prim vicepreședintele TDL Mihai Huzău atrage atenția asupra creșterii șomajului în rândul tinerilor din România. Acesta a tras astăzi, într-o...

Închide