Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Copil de șase ani lovit de o mașină

accident-oborului-(4)        Joi , pe raza judeţului Satu Mare s-au înregistrat 2 accidente rutiere soldate cu 2 răniţi uşor.

        Ieri , în jurul orei 15.00, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe strada Arinului din municipiu. Oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Un sătmărean , în vârstă de 34 de ani, a condus autoturismul marca Seat şi a accidentat uşor un minor, în vârstă de 6 ani, care fiind lăsat nesupravegheat s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis  şi fără să se asigure.

     Aseară , în jurul orei 20,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Iojib. Din primele cercetări a rezultat faptul că Gavril P. în vârstă de 18 ani  a condus autoturismul marca BMW pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers , răsturnându-se pe partea dreaptă a drumului. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto.

      Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

     În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.