Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Două sătmărence, concurente la Romanian InfoFashion Festival (Galerie FOTO)

anette1Doua satmarence, modele ale agentiei Trust Models, Anette Bartha si Bettina Tar, vor participa la concursul RIFF 2014, Romanian Infofashion Festival, concurs de frumusete in cadrul caruia anul trecut Bianca Timis a castigat titlul de Miss Tourism Quenn Roamina 2013.

Anette recent a implinit 16 ani si are 181 cm inaltime, fiind manechina agentiei Trust Models din 2013. Ea recent a realizat un pictorial impreuna cu Katharina Lieb si Theodora Sandru pentru designerul Liana Silagyi, cu fotograful Radu Mihalca. 

Bettina Tar are 17 ani, urmand sa isi serbeze majoratul pe 20 octombrie. Ea a intrat in numeroase prezentari de moda, avand inaltimea de 175 cm. Bettina a realizat pictoriale de exemplu pentru designerul Ioana Calin, la Herghelia din Atea. 

Concursul Romanian InfoFashion Festival va avea loc in perioada : 30 august – 5 septembrie. Fetele vor participa la un “training camp” cum ar veni, la Hotel Silva din Busteni, unde vor avea loc sedinte foto  in locatii emblematice pentru Valea Prahovei si interviuri individuale. In data de 1 septembrie va avea loc la Halchiu o prezentare de moda, in urma careia vor ramane doar 25 de concurente din cele 50. Faza finala va avea loc in Pitesti, la Hotel Magic Trivale, in data de 4 septembrie. In cadrul concursului vor fi alese fetele pentru urmatoarele finale mondiale: Miss Supranational, MIss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bikini International si Top Model of the World.

Concurentele vor poza in creatiile unor designeri, precum Adriana Agostini, Cristina Breteanu, Oana Savescu, Cristina Elena Radu, costume de baie de la Piera Linjerie, iar Adrian Colesniuc si AdyStudio Brasov vor da un plus de stralucire la sedintele foto de la RIFF 2014. Din juriu va face parte Alin Galatescu, manager at Avanpremiere Fest si analist de moda, Toni Dinca, manager One Models, precum si Petri Bozo, producatorul mondial al evenimentului The Miss Globe, Gerhard Parzutka von Lipinski de la Miss Supranational, Donna Impresa Magazine con Bruno Romano Baldassarri presente in Giuria dell’evento.

Concursul este organizat de InfoFashion Platinum Agency Romania si Agentia Duchesse, care au intrat in cel de-al 13-lea an de activitate si au reusit sa obtina cu concurentele desemnate de ei, 11 trofee si titluri Mondiale la finalele celor mai importante concursuri de frumusete si de modelling din intreaga lume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.