Ultima actualizare: azi, 14:05
DRM
Locale

Crimă în Negrești Oaș. Un bărbat a fost omorât de un prieten

bataiePe fondul unui conflict spontan, un bărbat din Negrești Oaș a fost omorât de un prieten. Cazul a fost sesizat polițiștilor la data de 10.08.2014, ora 19,00, prin SNUAU 112  de către o femeie, de 33 ani, din Negrești Oaș. Bărbatul care prezenta  urme de sânge la nivelul capului a fost găsit căzut la pământ pe strada Pădurii din localitate.  

La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare  împreună cu  medicul  legist. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool, la domiciliul lui C. Teodor, de 65 ani, din Negrești Oaș, acesta  i-a aplicat mai multe lovituri  lui P. Gheorghe,  de   58 ani, din Negrești Oaș, care au condus la decesul acestuia.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea vicimei a fost violentă, autorul fiind cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astazi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Măsuri urgente pentru îmbunătățirea apei potabile din Negrești Oaș

Din dispozitia prefectului județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram luni, 11 august 2014, de la ora 10,00 la sediul Primăriei...

Închide