Ultima actualizare: azi, 13:19
Locale

Kereskenyi Gabor și Butka Gergo și-au turnat apă în cap. Pe ce politicieni au provocat?

kereskeny-butka-ice-bucket-challengeDeputatul Kereskenyi Gabor și consilierul local UDMR Butka Gergo s-au implicat și ei în campania Ice Bucket Challenge, “Provocarea găleții cu gheață”. Amândoi s-au lăsat provocați și au decis să se implice în această campanie turnându-și apă în cap în scop caritabil.

Cei doi politicieni UDMR au fost provocați de reporterul Princz Csaba, iar deputatul Kereskenyi Gabor, după ce și-a turnat o găleată cu apă și gheață în cap i-a provocat la rândul său pe vicepreședintele Consiliului Județean Mircea Govor, senatorul Pataki Csaba, ministrul mediului Attila Korodi, dar și pe pilotul sătmărean Many Gyenes. Deputatul a donat 500 de lei unui tânăr student la medicină din comuna Căuaș.

Consilierul local Butka Gergo a trecut de la găleată la o întreagă instalație de spălat mașini, lăsându-se udat până la piele. El a provocat mai departe pe colega sa de partid Őry Pákay Franciska, cameramanul Sirgher Lóri, dar și pe viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Am acceptat provocarea lui Princz la ”icebucketchallenge”, însă cred că noi trebuie să ajutăm societățile civile sătmărene: Fundația Hans Lindner, Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, Asociația Langdon Down, Asociația Stea și pe acei care-i ajută pe sătmăreni! Eu donez periodic, dar puțină apă rece nu strică, lansez invitația pentru: Őry Pákay Franciska, micuțul Sirgher Lóri si nu în ultimul rând doamna viceprimar Marcela Papici, aveți 24 de ore să donați și/sau urmați exemplul meu”, a scris pe contul lui de facebook, consilierul municipal Butka Gergo.

Ice Bucket Challenge a fost lansată de un american din statul Massachusetts, diagnosticat cu Scleroză Laterală Amiotrofică (ALS), care a încercat ca prin această metodă să ridice gradul de conștientizare a publicului în legătură cu această boală neurovegetativă, care afectează creierul și măduva spinării, ducând la paralizie.

Ideea a avut succes pe rețelele de socializare nu doar la oamenii obișnuiți, ci și la politicieni și la personalități din diverse domenii. Ice Bucket Challenge a ajuns și în România, foarte mulți români răspunzând pozitiv acestei campanii.

 

 

 

Filmarea cu Kereskenyi Gabor poate fi vizionată aici.

3 comentarii

  1. marc adrian Răspunde

    pe tovarasul sau de betii crunte la pivnitile de la dobra Marc Adrian!!!……BIOLOGUL DE SERVICIU!:)))

  2. alcoolici ai satmarului Răspunde

    Domne astia retardati rau de tot de plictiseala gabor in vacanta parlamentara alalat tembel in dolce fain neinte continu sa apuca de turnat apa in cap. Bravo fraierilor.Igy tovab minden magyar szamit

  3. Horia Răspunde

    asa baieti, umpleti deficitul ca imediat o sa va sune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Zece persoane în audiență la Prefectura Satu Mare

Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas a primit în cadrul audienţelor susţinute joi, 28 august 2014, un număr de zece...

Închide