Ultima actualizare: azi, 20:35
Locale

Ludovic Orban și Lucia Varga prezenți la Liga Aleșilor Locali PNL

Romeo Nicoara, Ludovic Orban (14)Liga Aleșilor Locali a Partidului Național Liberal Satu Mare s-a desfășurat vineri, 22 august, la Medieșu Aurit, la întâlnire fiind prezenți deputații Ludovic Orban și Lucia Varga.

În cadrul întâlnirii s-au discutat următorii pași și strategia de campania electorală prezidențială, dusă în comun cu partenerii din ACL și s-a analizat modul de implicare al aleșilor locali în alegerile prezidențiale din toamnă pentru a maximiza șansele candidatului Klaus Iohannis de a fi ales președintele României.

Marea majoritate a aleșilor locali și-au spus punctul de vedere și s-au adresat celor doi deputați ai PNL, Ludovic Orban și Lucia Varga. Oamenii au început strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PNL în tot județul și vor munci pentru ca dreapta în anul acesta să dea un președinte al țării.

Klaus Iohannis va face cel mai probabil două vizite în Satu Mare, una în precampanie când se va întâlni cu activul de partid, birourile de conducere, membri de partid și aleși locali și o a doua vizită în perioada de campanie electorală când va avea întâlniri publice cu sătmărenii”, a menționat președintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară.

Deputatul Lucia Varga, vicepreședinte PNL, va face mai multe vizite în Satu Mare, aceasta supervizând activitatea filialei județene a PNL pentru buna desfășurare a campaniei electorale care urmează.  

Tot la Medieșu Aurit a avut loc și ședința Biroului Permanent Teritorial al PNL la care au participat cei doi vicepreședinți ai PNL, Ludovic Orban și Lucia Varga, dar și președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan.

5 comentarii

 1. Liberal Răspunde

  Ai taiat frunze la caini, Romeo Nicoara? De ce n-ai stopat migrarea liberalilor spre PLR? Ai facut blat cu Stef? De ce nu l-ai exclus din PNL? Ce a cautat la sedinta primarul Andreica Florinel, doar e la PLR, sau nu stii? In loc sa ajuti PNL, il distrugi, Romeo Nicoara!

 2. Pop Ioan Răspunde

  Salutăm desemnarea doamnei deputat Lucia Varga pentru coordonarea filialei PNL Satu Mare!
  După mizeriile săvârșite de Ovidiu Silaghi și cumnatul său, Adrian Ștef, ce au condus la compromiterea liberalismului sătmărean, a urmat o perioadă de inactivitate, de haos, în timpul interimatului deputatului Romeo Nicoară, ce s-a soldat prin migrarea majorității liberalilor sătmăreni spre PLR, lăsând, astfel, PNL Satu Mare fără structuri organizatorice și cu foarte puțini membri ce își doresc implicarea în activitatea politică. Păstrându-l pe Romeo Nicoară în fruntea PNL Satu Mare,nu există nicio șansă de reconstrucție. Ce a făcut acest individ de când e în fruntea filialei de merită păstrat?

 3. Liberal Răspunde

  Ca lideri ai PNL, domnule Nicoara,ca presedinte de filiala PNL, domnule Adrian Stef,presedinte de CJ,in documente-liberal, de ce nu ati iesit intr-o conferinta de presa pe baza incidentului de la Carei? Amandoi “aparati” liberalismul sau doar scaunele voastre?
  http://www.dantanasa.ro/sovinism-udmr-se-opune-unui-bust-al-lui-ionel-i-c-bratianu-in-carei-nu-este-om-local-de-cultura/

 4. Fuctionar public Răspunde

  Cei din PDL care au taiat salariile si pensiile vin acum sa ne cerseasca voturile cred ca e momentul sa le dam o lectie (baietilor destepti din energie , pocaitilor ).

 5. grig Răspunde

  ludovic si varga fac blat cu udmr carei ?
  nu va e rusine sa nu sustineti BRATIENII si la Carei sa nu vina romika sa depune nici o coroana de flori la bustul mobil????
  gesturile va dau de gol ludovicilor si lucica!!!
  sunteti nimeni si nu aveti a transmite nimic noua decat lehamite!
  ce va mana pe voi in lupta ca orice sunteti dar nu urmasi ai Bratienilor care si-au vandut din mosii pentru a face loby ROMANIEI iar gh.Bratianu a murit la sighet pentru cauza liberala!
  rusine voua !
  Felicitari careienilor!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.