Ultima actualizare: ieri, 21:43
Locale

Incendiu la o locuinţă din Botiz

pompieri_incendiuDetaşamentul de Pompieri Satu Mare a fost anunţat, luni, prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (112) că, în localitatea Botiz , str. Botizu Mic nr. 93, arde o casă de locuit.

Sub comanda Plt. adj. Chiorean Felician echipajele de intervenţie au ajuns la locul incendiului cu doua autospeciale cu apa si spuma la ora 12.10, şi au constatat că incendiul a cuprins acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 125 mp. cu pericol de propagare la intreaga casa si anexele învecinate.
În urma incendiului au ars: elemente de construcţie din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 125 mp, aproximativ 500 kg fan si paie.
S-au degradat: aproximativ 3000 buc. tigle, zugraveala din interiorul casei, un aragaz, o butelie, alimente.
Cauza incendiului: Flacăra.
Datorită intervenţiei prompte a pompierilor s-a reuşit salvarea anexelor învecinate şi restul casei în valoare de aproximativ 78.000 lei, iar pagubele au fost evaluate la aproximativ 12.000 lei.
Sursa: ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mihai Huzău, prim-vicepreşedinte naţional al TDL

Sătmăreanul Mihai Huzău, fost prim-vicepreşedinte naţional al organizaţiei de tineret Forţa Civică a devenit prim-vicepreşedinte naţional la Tineretul Democrat Liberal...

Închide