Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Oficial, Mondici Claudiu Iosif este inspector școlar general al ISJ Satu Mare

Ceremonia de prezentare a noului inspector scolar general (8)Instalarea noului inspector școlar general al judeţului Satu Mare a fost făcută astăzi de către prefectul Eugeniu Avram. Mondici Claudiu Iosif este oficial inspector școlar general al ISJ Satu Mare.

În cadrul ceremoniei, prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinelor emise de către Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, și i-a urat mult succes noului inspector școlar general, Claudiu Mondici.

Vă urez mult succes și să formați o echipă de colegi, de specialiști și să duceți la bun sfârșit tot ceea ce vă revine din programul guvernamental. Nu este simplu, nu este ușor, dar vă asigur că din partea mea și a Instituției Prefectului veți avea tot sprijinul domnule inspector general. Înainte să închei, aș dori să îi mulțumesc doamnei profesor Roman pentru tot ceea ce a făcut și pentru că a reușit să ducă la bun sfârșit toate obligațiile din învățământul județului nostru”, a declarat Eugeniu Avram.

Oficial numit în funcția propriu-zisă, Claudiu Mondici a declarat că misiunea pe care astăzi o preia nu este ușoară dar nu este nici imposibilă și  îl asigură pe prefectul Eugeniu Avram că va forma o echipă performantă.

Misiunea pe care azi o preluăm nu este ușoară dar nici imposibilă, îl asigur pe domnul prefect de faptul că vom reuși să formăm o echipă performantă, de toată colaborarea și sprijinul nostru atât cu Instituția Prefectului cât și cu primăriile din județ. Misiunea noastră este aceea de a implementa în județul Satu Mare politicele educaționale ale Guvernului Ponta”, a afirmat Claudiu Mondici.

Nu în ultimul rând, inspectorul a ținut să mulțumească celor care l-au recomandat pentru această funcție.

”De asemenea vreau să mulțumesc celor care m-au recomandat pentru această funcție, în special domnului președinte Mircea Govor”, a mai spus Claudiu Mondici.

 

 

5 comentarii

  1. profesoru Răspunde

    Excelent pe cand introducem in curicula scolareasaca limba Psedista? In curand cu putregaie ca si cele din imagine , vimanescu prefecturescu si marele Sef TELECTUALUL GOVORILA…
    Urmeaza directoarele OFL ??

    • matroz Răspunde

      Cat de urgent daca trebuie s-o inlocuiasca pe cea pedisto-libera de minte si apoi pe cea bipeda!

  2. gigi Răspunde

    Superbă încheierea discursului,cu mulţumire la govor,mai penibil de-atat nu puteai să fii nene mondici.ţi-ai început mandatul cu o uriaşă limba în dosul celui care te-a uns mare şef.penibil !

  3. SATMAREAN Răspunde

    Adio, Mariana Roman! Dupa ce ai politizat totul, alaturi de Adrian Stef, e firesc sa-ti iei catrafusele si sa pleci. La numire in functie, singura ta recomandare a fost aranjamentele echipei lui Silaghi-Stef.

  4. nicu Răspunde

    Discurs a la Epoca de Aur,cu multumiri din inima Partidului si secretatului judetean de Partid.Nu degeaba sta bine Ceausesecu bine in sondaje.Si cand te gandesti ca Mondici asta e destul de tanar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.