Ultima actualizare: azi, 16:35

Publicitate

PrimaGYM: bodyART, întâlnirea dintre mișcare și putere

PrimaGym, Simona, Baby, Zoli (89)Acest concept de mișcare, bodyART,  a preluat miscări și poziții din yoga, DO-IN, gimnastica medicală, iar cu ajutorul anumitor tehnici de respirație se realizează o armonie perfectă între exercițiile de forță și relaxare. Trupul conștientizează întâlnirea dintre mișcare și putere!

Conceptul bodyART este de fapt, un antrenament conștientizat al trupului , al minții și al sufletului, aceste trei elemente îmbinându-se într-o deplină armonie. Această formă de mișcare are particularitatea de a obține rezultate uimitoare în privința recăpătării  funcționalității corpului, exact prin modalitatea specială de îmbinare a mișcărilor mai sus amintite. Fiecare mișcare sau exercițiu este executat controlat, conștientizat, ajutat fiind de tehnica de respirație folosită.

Prin acest antrenament se conferă corpului mobilitate, rezistență fizică mai bună, putere, echilibru, răbdare, și motivează în a-ți impune corpului execuții cât mai conștientizate și mai corecte. Printr-un antrenament bodyART susținut se dezvoltă mușchi pe care până atunci nu i-am folosit,  dezvoltă răbdarea în viața de zi cu zi, eliberează stresul negativ și te încarcă energetic!

PrimaGym, Simona, Baby, Zoli (57)Conceptul bodyART este recomandat bărbaților și femeilor deopotrivă, acelora care vor să simtă unitatea trup-minte-suflet.

– conștientizat, precis, atent la toate detaliile mișcărilor corpului;

– complex;

– 100% arde grăsimi;

– relaxează;

– energizează;

– este un antrenament al trupului și al minții.

Siguranța sănătății o găsești la primaGYM cu antrenori calificați! Nouă ne pasă de tine! Alege-ne pe noi! Alege sănătatea!

www.primagym.ro , Tel: 0361- 884-947

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.