Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Audi A6, în valoare de 43.000 de euro, declarat furat din Norvegia depistat în PTF Petea

audiA6Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul P.T.F. Petea au depistat și indisponibilizat un autoturism marca Audi A6, în valoare de 43.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind furat din Norvegia.

Ieri, 13 septembrie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare s-a prezentat pentru control cetățeanul român,  Constantin P., de 25 de ani, domiciliat în jud. Iași, conducând un autoturism marca Audi A6, an de fabricației 2013, cu număr de înmatriculare specific Norvegiei.

La efectuarea formalităților specifice și în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figura ca fiind furat, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Norvegia, în data de 1 septembrie 2014.

Bărbatul a declarat lucrătorilor noștri că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul face obiectul unei infracțiuni.

Mașina, în valoare de  43.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, conform Codului Penal.

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.