Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Femeie ascunsă într-o canapea, pentru a ieși din țară

femeie asunsaPolițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit ascunsă într-o canapea dintr-un autoturism, o femeie care intenționa să iasă ilegal din țară, deoarece nu avea documente de identitate.

Sâmbătă, în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român C. Gheorghe de 35 de ani din jud. Satu Mare, conducând un autoturism marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Germania.

La controlul autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă într-o canapea, o persoana de sex feminin. În urma verificărilor s-a stabilit ca aceasta este E. Ludovica, în vârstă de 40 de ani, domiciliată pe raza jud. Satu Mare.

Femeia a declarat că s-a ascuns în canapea deoarece nu are documente de identitate pentru a trece legal frontiera, acestea fiind la soțul ei, care locuiește în Germania, împreună cu copiii lor.

femeie asunsa2

Drept urmare, polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria ilegală a Ludovicăi E., care este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Totodată, conducătorului auto i s-a întocmit lucrare penală pentru complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.