Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Cosmin Bodea: Ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni!

cosmin bodea, antrenor olimpia (1)Echipa de fotbal Olimpia Satu Mare va juca duminică în deplasare, de la ora 11:00  meciul cu CS Mioveni. Un meci foarte greu din punctul de vedere al antrenorului Cosmin Bodea.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la Stadionul Olimpia, antrenorul echipei, Cosmin Bodea a declarat că îi așteaptă pe jucători un meci greu la Mioveni.

”Ne așteaptă un meci foarte greu la Mioveni, sper ca săptămâna aceasta ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere”, a spus Cosmin Bodea.

În privința jucătorilor, acesta susține că a discutat foarte mult cu jucătorii despre atitudinea pe care trebuie să o aibă și speră ca aceștia să înțeleagă că ”fără muncă nu putem să realizăm nimic”, iar abordarea acestora să fie alta pentru meciurile care urmează.

În meciul care urmează cu CS Mioveni, antrenorul speră să găsească formula cea mai bună și să aleagă jucătorii care vor fi cei mai în formă și care se vor putea concentra maxim pentru a avea un meci ușor.

Sper să avem inspirația să găsim jucătorii cei mai în formă  și să eliminăm toate greșelile și aici mă refer la greșelile pe faza de apărare. Să avem mai multă concentrare în fața porții, să reușim să înscriem cât mai repede ca să ne facem un meciu ușor, să prestăm un joc bun, și să venim cu un rezultat pozitiv de acolo”, a mai declarat Cosmin Bodea.

Referitor la cele două galerii ale echipei de fotbal care în meciul anterior au protestat, Cosmin Bodea  a spus că s-a întâlnit cu membrii galeriei imediat după meci pentru a clarifica situația, afirmând că aceștia au fost supărați pe atitudinea unor jucători.

Ei erau supărați pe atitudinea unor jucători în primul rând și îmi cereau mie ca să nu mai joace în echipă. Sunt niște lucruri mai sensibile, care cred eu, că nu sunt de-acum. Am discutat cu ei, am discutat și cu jucătorii în cauză ca să nu se mai expună. Le-am explicat că eu nu am venit aici, decât ca să pregătesc foarte bine echipa și îmi doresc să am rezultate bune și să joace jucătorii care merită, cei mai buni”, a mai spus antrenorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.