Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Două accidente produse pe raza județului Satu Mare

accidentMiercuri pe raza judeţului Satu Mare  au avut loc 2 accidente de circulaţie soldate cu 2 răniţi uşor.

Ieri în jurul orei 14.30 poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe DN 19 în afara localităţii Moftin.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un sătmărean în vârstă de 23 de ani  a condus autoturismul marca Dacia iar pe fondul unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi care avea aceiaşi direcţie de deplasare şi era condus regulamentar de Robert C.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unui pasager din autoturismul marca Audi.

O jumătate de oră mai târziu poliţiştii rutieri au fost anuntaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Porumbeşti. Din primele cercetări s-a constatat faptul că Andrei V. a condus tractorul marca YT 180 care tracta un atelaj iar pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Sharan care era angajat în depăşirea tractorului. În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătoarei autoturismului marca VW , Monica T.

Conducătorii auto implicaţi în cele 2 evenimente rutiere au fost testaţi cu aparatele etilotest rezultatele fiind negative. Le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.